Jump to content


davisbe's Content

There have been 5 items by davisbe (Search limited from 05-December 19)


By content type

See this member's

Sort by                Order  

#237806 Beta 0.1.0

Posted by davisbe on 16 January 2006 - 10:24 PM in Corsix Mod Studio Forum

Whoops x2. After the full install, I tried my original, instead of the new install. :blink:
Sooo, it works! Hallelujah!
I loaded a few mods, save & quit, no probs.
Thanks, and I'll do some more poking around tonight.
Oh, and a little spelling thing on one of the tabs, it's "compatible". ;)



#237775 Beta 0.1.0

Posted by davisbe on 16 January 2006 - 09:44 PM in Corsix Mod Studio Forum

Well, I tried the full install, and still the same.

Also, I forgot to post the Path.exe results earlier.
Posted Image

No idea!!



#237280 Beta 0.1.0

Posted by davisbe on 15 January 2006 - 10:52 PM in Corsix Mod Studio Forum

Well, nothing. If I'm the only one having this problem, then I must have something on my end. I made sure my \Dawn of War\ directory was included, but still the same error.
I even tried copying all the dll's to the Mod Studio dir, and same thing.
Here's what's in the directory ATM, anyone else have any ideas?
Posted Image



#237256 Beta 0.1.0

Posted by davisbe on 15 January 2006 - 09:58 PM in Corsix Mod Studio Forum

Well, I extracted your files to my Dawn of War folder, so that's where Rainman.dll is, and the rest are in my \Windows\System32 folder.
I installed all your required d/l's, so I'm not really sure what else to do.



#237234 Beta 0.1.0

Posted by davisbe on 15 January 2006 - 09:38 PM in Corsix Mod Studio Forum

Actually, I'm getting the same error as FinalDeath did. I have all the d/l's, and I even tried copying the ole32.dll, advapi32.dll, and oleaut32.dll from my \Windows\System32 folder to the folder I have the beta in.
I have WinXP with all updates, and I'm using the beta 0.12.
??