Jump to content


Photo

battle for middle earth problem

t3a

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 svatariddan

svatariddan
  • New Members
  • 1 posts

Posted 20 September 2015 - 09:43 PM

can someone pleace help me i got a anoying problem with my bfme 1

 

when im trying to start my game the only thing that is happening is i geting a small black scren then nothing else happends. the thing is that problem dident apperd the first time a started the game 

 

can someone pleace help me i have no clue what to do



#2 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 21 September 2015 - 08:08 AM

Hey and welcome to our forums!

 

Could you please provide more information about 'what' bfme1 you are using (original discs, downloaded versions, patch..?), which operating system and do you have any idea if something changed between the first start and now? A simple approach would be to reinstall the game.


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."






Also tagged with one or more of these keywords: t3a

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users