Jump to content


Photo

the specified account or subaccount name wasn't found TLOTR:BFME

lord of the rings battle for middle earth

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 lly

lly
  • New Members
  • 1 posts

Posted 13 February 2016 - 11:26 PM

Today I created and account of Revora to play The Lord of the Rings: Battle for Middle Earth Online.

When I try to connect, it says "the specified account or subaccount name wasn't found" I already changed my password but nothing changes



#2 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,512 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 14 February 2016 - 09:53 AM

You need to go to t3aonline.net and create a server account. I've moved this topic to T3A:Online Support (you've posted in the C&C:Online section).

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#3 Kaaciawow

Kaaciawow
  • New Members
  • 1 posts

Posted 21 February 2016 - 07:31 PM

I'm having this issue also, I've even tried making more accounts but still nothing. Seems a few new members have had this issue.

 

*EDIT* After making my first account I didn't know I had to make an account within that account for T3Aonline. Rather confusing but I managed to get there in the end.


Edited by Kaaciawow, 21 February 2016 - 07:36 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: lord, of, the, rings, battle, for, middle, earth

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users