Jump to content


Photo

Exception_Acess_Violation Error


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Dunedain'

Dunedain'
  • Members
  • 78 posts
  • Location:India

Posted 26 February 2016 - 02:54 PM

I get this error always is there anyway to fix it?

Bfme Online Edition v2.01

 

or i might install bfme original but Is there advance zoom-out tool  or 2x Zoom in game??



#2 ahd0ver

ahd0ver
  • Members
  • 35 posts
  • Location:Somewhere in Mathijs Closet
  • Projects:Learning to do cool stuff
  •  Never Watched LOTR

Posted 26 February 2016 - 02:57 PM

I have a feeling it has something to do with running in admin. Try that and see if it works.


kQWAa6r.jpgbRO6JZe.png


#3 Dunedain'

Dunedain'
  • Members
  • 78 posts
  • Location:India

Posted 26 February 2016 - 03:01 PM

12782457_967690089968415_1506802799_n.jp

Error


Edited by Dunedain', 26 February 2016 - 03:02 PM.


#4 ahd0ver

ahd0ver
  • Members
  • 35 posts
  • Location:Somewhere in Mathijs Closet
  • Projects:Learning to do cool stuff
  •  Never Watched LOTR

Posted 26 February 2016 - 03:51 PM

That's odd actually. I have gotten that error for Worldbuilder a couple of times but that was because I wasn't running as admin. I don't know if it is the same as for the game or not..


kQWAa6r.jpgbRO6JZe.png


#5 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 26 February 2016 - 04:21 PM

Do you have a proper options.ini or messed up skirmish profiles?

"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#6 Dunedain'

Dunedain'
  • Members
  • 78 posts
  • Location:India

Posted 26 February 2016 - 04:32 PM

yes

AllHealthBars = yes

AlternateMouseSetup = no
AmbientVolume = 50
AudioLOD = High
Brightness = 50
FirewallBehavior = 1
FirewallNeedToRefresh = TRUE
FirewallPortAllocationDelta = 0
FirewallPortOverride = 16000
FixedStaticGameLOD = High
FlashTutorial = 0
HasGotOnline = yes
HeatEffects = yes
IdealStaticGameLOD = High
IsThreadedLoad = yes
MovieVolume = 70
MusicVolume = 70
Resolution = 1920 1080
SFXVolume = 70
ScrollFactor = 61
StaticGameLOD = High
TimesInGame = 216
UnitDecals = no
UseEAX3 = no
VoiceVolume = 70


#7 The Smoking Man™

The Smoking Man™

    Developer & Composer

  • T3A Staff
  • 113 posts
  • Projects:game.dat, RotWk Patch 2.02 (retired)
  •  Mysterious figure...
  • Division:BFME
  • Job:T3A Staff

Posted 28 February 2016 - 10:21 AM

You might want to install the clean version included in my signature. It's probably a bad game.dat.


~ Former "Rise of the Witch-king Patch 2.02" Project Coordinator, Developer and Sound Artist (version 5.0.0 & 5.0.1) ~

~ Former GameReplays.org Events Manager, Advisor, Senior Referee (2x), Strategy Specialist (2x) and Replay Reviewer ~

~ Former Clanwars.cc Rise of the Witch-king section Administrator (2x) ~

~ Can't run Rise of the Witch-king on Windows 10 without the CD? Try my No-DVD Maxi-image files! ~

 

Download The Battle for Middle-earth

Download The Battle for Middle-earth II

Download The Rise of the Witch-king Expansion Pack


#8 Digz

Digz

    title available

  • Division Leaders
  • 1,070 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Petrolution
  • Division:Petrolution
  • Job:Division Leader

Posted 09 March 2016 - 09:37 PM

Not sure if you got this fixed or not but I did the following and my BFME2 now works on Windows 10 and yes I'm sad enough to still have all the discs for all the games!

 

I updated the options.ini file like you have done so already, I  unchecked the box that said "read only" when clicking properties on the main installation folder in the hard drive. Then I got the "You need to have a directx version 9.0 error" then I updated all my graphics drivers and I'm playing the game again.

 

Hope that helps, if not people seem to be having more success using the download links in The Smoking Mans signature. 

 

EDIT: apologies for the bump but I found the above worked for me so just sharing :)



#9 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 09 March 2016 - 09:53 PM

Thanks for sharing ;)


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users