Jump to content


Photo

Build up Animation Problem


Best Answer Ridder Geel, 04 July 2016 - 03:08 PM

It's probably because you are making a child object of that farm which probably already has a w3d define.. :p

So don't make it a child, locate the FarmInterface and copy the code that you need from there into your file.

Go to the full post


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 knight errant

knight errant
  • Members
  • 22 posts

Posted 25 June 2016 - 05:46 PM

Hi, I've some problems adding a new farm, in particular in the build up animation and in the "final model".

The phantom model appears properly: http://imgur.com/a/RcXX2

But when it start building is messed: http://imgur.com/a/RcXX2

And also when it is built :  http://imgur.com/U68iKLG (the "final model")

 

 

The .ini of the farm (i've also made an animation for the building of my farm called "sbmagfarm_A", but as i said the animation is messed)

 

Spoiler

 

I know the gondorfarm which i've copied is a childobject of FarmInterface but i don't know how can i edit it in my farm.ini


Edited by knight errant, 25 June 2016 - 05:53 PM.


#2 Ridder Geel

Ridder Geel

    Master Yelloh

  • T3A Staff
  • 10,837 posts
  • Location:The Netherlands (AKA: Holland)
  • Projects:RC Mod + SEE + RTS Engine
  •  The Dangerous T3A Team Chamber Member
  • Division:BFME
  • Job:T3A Staff

Posted 04 July 2016 - 03:08 PM   Best Answer

It's probably because you are making a child object of that farm which probably already has a w3d define.. :p

So don't make it a child, locate the FarmInterface and copy the code that you need from there into your file.


Ridder Geel

#3 knight errant

knight errant
  • Members
  • 22 posts

Posted 19 August 2016 - 11:03 AM

Yeah, at the end it wasn't working because i was using the menfarm file changing just a little bit of things
Now i've done what you've said works nice
Thanks for the answer

Edited by knight errant, 19 August 2016 - 11:03 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users