Jump to content


Photo

21:9 Ultrawide bfme1


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Riddick90

Riddick90
  • Members
  • 5 posts
  • Location:Toronto

Posted 23 July 2016 - 04:38 PM

Hey guys

When I set my resolution in the options ini to 3440x1440 I seem to get an invisible mouse barrier in the main menu and i cant press any of the buttons to play!

any ideas as to whats causing my mouse to be locked to a (roughly) 1000x1000 section at the top left corner of the screen in the main menu?

 


Edited by Riddick90, 23 July 2016 - 05:12 PM.


#2 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 23 July 2016 - 05:49 PM

Hm, I have no idea. Did you try to run in windowed mode?


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#3 Riddick90

Riddick90
  • Members
  • 5 posts
  • Location:Toronto

Posted 23 July 2016 - 08:03 PM

Hm, I have no idea. Did you try to run in windowed mode?

that sounds promising but how would i force windowed mode? theres nothing in the options ini for that
Thanks man

EDIT 
Windowed mode doesn't let me press any of the buttons even if i can hover over them now.  :w00t:


Edited by Riddick90, 23 July 2016 - 08:09 PM.


#4 Riddick90

Riddick90
  • Members
  • 5 posts
  • Location:Toronto

Posted 24 July 2016 - 08:10 AM

tried everything that I know or could think of. Any help would be greatly appreciated and we can all revel in bfme @ 21:9 screenshots
 



#5 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 24 July 2016 - 08:17 AM

Not that I think this has an effect, but you are at least on patch 1.03?


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#6 Riddick90

Riddick90
  • Members
  • 5 posts
  • Location:Toronto

Posted 24 July 2016 - 08:57 AM

Not that I think this has an effect, but you are at least on patch 1.03?

 

SOLVED

I have another user account on my computer and it had gedosato on,  I didnt even realize it was on or it could cross users like that. It was somehow locking me out of the rest of my screen. Thanks a lot for helping ICT I really appreciate it man. Im on 1.6 for the record  :thumbsuphappy:  



#7 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 24 July 2016 - 09:42 AM

Great! Never played on such a high resolution.


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#8 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 28 July 2016 - 12:09 PM

I would imagine the UI looks terrible at ultrawide resolutions.

                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#9 MattTheLegoman

MattTheLegoman

    LEGO Knight of Minas Ithil

  • T3A Staff
  • 3,637 posts
  • Location:Tomorrow, when the War began
  • Projects:Mapping this Middle-earth
  •  Mapper
  • Division:BFME
  • Job:T3A Staff

Posted 30 July 2016 - 07:22 AM

Definitely get screenshots for us. I'd love to know what the game looks like at that resolution.

Remember that all worlds draw to an end and that noble death is a treasure which no one is too poor to buy. - C.S. Lewis

There will come a time when you believe everything is finished. That will be the beginning. - Louis L'Amour

What will matter then will be people. If relationships will matter most then, shouldn't they matter most now? - Max Lucado





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users