Jump to content


Photo

Cannot install T3A

install t3a error

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 oarsman

oarsman
  • New Members
  • 2 posts

Posted 19 November 2016 - 11:05 PM

Hello,

 

I cannot install T3A on WIN 10 it gives the error:

 

The folder path 'Electronic Arts' contains an invalid character

 

i also attached the error's image here.

 

thanks for your help.

Attached Thumbnails

  • hata.jpg


#2 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 20 November 2016 - 11:40 AM

Weird error.

 

Do you run the installation as admin?

 

BFME2 is installed to a normal location?

 

Also, can you provide the log from

Make sure you have installed the required patches and are running the installer as administrator.

If you still cannot install, download this file: loginstall.bat and place it on your Desktop. Then copy/move the installer T3AOnlineBFME2_x.x.x.msi (only one installer, no previous versions!) to your Desktop. Double click the loginstall.bat and try to install the launcher. After it fails, grab the newly created log.txt and attach it to a post here.

 


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#3 oarsman

oarsman
  • New Members
  • 2 posts

Posted 20 November 2016 - 01:38 PM

The log file indicates that i installed the game into E:/ drive but i did not. I installed it into D:/ drive. Please kindly check and let me know what we can do. Thanks.

Attached Files

  • Attached File  log.txt   42.21KB   41 downloads


#4 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 20 November 2016 - 03:42 PM

Did you install the game before at some point? Can you have a look whether there's a wrong registry path set up?


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users