Jump to content


Photo

Problem with tree texture


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Glorfindel23

Glorfindel23
  • Project Team
  • 157 posts
  • Projects:Glorfindel23's Submod + MapsPack and The Horse Lords

Posted 22 November 2016 - 05:59 PM

Hey I have a problem, can you help me or send me a tutorial link?
I have taked the red tree of the elven structure for my model: 
3eye.png
 
But in my model the texture of the tree is strange like in this picture I don't know why:
47on.png

                                                                                                                                        mini_175165Glorfindel23Cover.jpg

 

31062.png

 

 


#2 ChildrenofBodom

ChildrenofBodom
  • Members
  • 32 posts
  • Location:U.S.A
  • Projects:RiseofTheIronCrownMod

Posted 30 November 2016 - 08:18 PM

Try adding an alpha test to the tree texture (To add it, go to your texture in 3ds max, or what program you use, go to shader, then click blend-mode). If this doesn't work, just experiment with the different blend modes until it looks right. 


TricLogoRevora.Jpeg


#3 Glorfindel23

Glorfindel23
  • Project Team
  • 157 posts
  • Projects:Glorfindel23's Submod + MapsPack and The Horse Lords

Posted 01 December 2016 - 06:07 PM

Thank you the problem is ending thank to the parameters alpha test in 3ds max.


                                                                                                                                        mini_175165Glorfindel23Cover.jpg

 

31062.png

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users