Jump to content


Photo

Automatic Auto Resolve Bug

bug auto resolve

No replies to this topic

#1 zaneljok

zaneljok
  • New Members
  • 1 posts

Posted 18 December 2016 - 08:18 PM

Hello,

 

I have really enjoyed the playing the mod and recently reinstalled it.  There were no issues with the installation.  The game doesn't crash, 

 

I have been playing Outer Rim as the PRM on Hard difficulty.  I have noticed this a couple of times where the computer attacked my planet with a single Venator I Cruiser. i destroyed it no big deal, later on it duplicates the move and instead of getting any kind of opportunity to direct my defense it takes me straight to the end of the battle and I have lost.  Some 100 Weeks pass (in game), and i do a hit and fade strike on an Imperial fleet with some starfighter squadrons.  I do what I set out to do of eliminating a Dreadnaught Heavy Cruiser and another Venator I Cruiser.  I retreat with no losses.  I set up and plan a follow up attack using the same group of starfighters but as soon as my attackers hit the planet, I get the end of battle screen with no chance to direct my fighters, I try a different battle else where on the map and the same thing happens.  I sent a small fleet to an Independent world and again they are annihilated in the auto resolve i would not have chosen.  I checked the box in the options menu and it is blank.

 

System Details: Vista SP 2, Intel Quad core 2.4 GHz & 4 GB ram

Type Of Installation: Original Boxed EaW/FoC

Updates: Installed both prior to installing PR 1.2
Star Wars Empires at War: EAWUpdate1_5
Forces of Corruption: focupdate1_1

Mods: Just PR 1.2





Reply to this topic



  



Also tagged with one or more of these keywords: bug, auto resolve

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users