Jump to content


Photo

C&C Zero Hour no connection


Best Answer Born2Die, 13 February 2017 - 05:15 PM

I started the setup.exe with win xp (service pack 3)

This was the misstake. Now everything ist working :)

Do you know some good texture packs ?

Go to the full post


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Born2Die

Born2Die
  • Members
  • 6 posts

Posted 05 February 2017 - 09:03 PM

Hey, 

I can't connect to C&C Zero Hour Server. [The connection to Generals- Zero Hour was interrupted]

I have GenTool and started the C&C Online Launcher.

I added this Ports on my Rooter: 

TCP: 80; 6667; 28910; 29900; 29920.

UDP: 4321; 27900.

I added the FirewallPortOverride = 16000

I uninstalled the windows KB 3086255 update

I deactivated the windows Firewall and avast

 

I hope you can help me



#2 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,531 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 06 February 2017 - 02:06 PM

You are bound to have problems of one kind or another if you use the C&C:Online launcher with Zero Hour and you simply do not need it if you have gentool installed. I suggest you try again without it (just start the game from its ordinary shortcut). If you are still having problems at that stage, we can have another look.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#3 Born2Die

Born2Die
  • Members
  • 6 posts

Posted 06 February 2017 - 06:44 PM

Thanks for your answer.

It didn't help something. I remember I had years ago the same problem, caused by GenTool. I had to change the Lan-IP in C&C zero Hour. Then it worked. 

Can I change the Lan-IP in the options.ini ?
 

When I login to zero Hour Multiplayer the start screen, where you have to choose your country is coming for a sec, then comes the error.    (here a picture: http://prntscr.com/e5b6lv )



#4 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,531 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 06 February 2017 - 07:28 PM

That's all very strange. The important IP setting is Online IP. That should start with 192.168 or 10. (usually). If it does not, it means that you may be connecting through a Hamachi driver. Could you check that?

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#5 Born2Die

Born2Die
  • Members
  • 6 posts

Posted 06 February 2017 - 07:49 PM

Ok, my IP is starting with 192.168 and I haven't installed hamachi.



#6 Born2Die

Born2Die
  • Members
  • 6 posts

Posted 06 February 2017 - 07:54 PM

What have I to fill in birth date ?

 

I haven't given my date of birth on Revora.

I have given my date of birth on Revora



#7 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,688 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 06 February 2017 - 09:01 PM

Looking at your Revora profile, I see no birthdate given. So...


No fuel left for the pilgrims


#8 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,531 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 07 February 2017 - 05:35 AM

The birthday you enter does not matter, as long as it makes you over the required age. It is not recorded anywhere on here.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#9 Born2Die

Born2Die
  • Members
  • 6 posts

Posted 07 February 2017 - 03:35 PM

I wanted to play a fight; After about 10 sec everything is destroyed and I was defeated.

 

 

I wanted to play a fight; After about 10 sec everything is destroyed and I was defeated.



#10 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,531 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 10 February 2017 - 01:21 PM

Are you sure that you're running the game "as administrator" and with Windows XP SP3 compatibility? Not doing that will cause the symptom you describe.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#11 Born2Die

Born2Die
  • Members
  • 6 posts

Posted 13 February 2017 - 05:15 PM   Best Answer

I started the setup.exe with win xp (service pack 3)

This was the misstake. Now everything ist working :)

Do you know some good texture packs ?



#12 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,531 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 13 February 2017 - 06:36 PM

I started the setup.exe with win xp (service pack 3)
This was the misstake. Now everything ist working :)
Do you know some good texture packs ?


That's good news. For texture packs, you would be better asking in the Discussion Forum or looking around on the rest of the site, as this is a modding site.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users