Jump to content


Photo

Red Alert fine, rising lagging, slow FPS

lag slow fps

Best Answer Unreal-AL, 13 February 2017 - 07:42 PM

Firstly, this isn't a C&C:Online related problem...

 

 

I have tried Right clicking -> Run with GPU

Well this should be solution, but since it's not working for you...

Try to add manually RA3EP1_1.0.game (not RA3EP1.exe) in NVIDIA Control Panel (from the recently opened program list)

 

Some laptop may use automatically integrated graphics when using battery, so you may need to play with wires plugged in.

 

Thanks for the help, but no luck I'm afraid :(

 

Update:

Just got it running smoothly, I launched it from the 'Dragon Gaming Centre' App as last ditch attempt, added it to the 'instant play' menu and released all resources other than steam. Running very nicely now! I'm supprised that worked.

 

Thank you again for the help Viper. 

Go to the full post


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Unreal-AL

Unreal-AL
  • Members
  • 6 posts

Posted 13 February 2017 - 04:43 PM

Hello all,

 

Anyone have an idea what's causing this? My computer runs Red Alert fine, but not the rising DLC. This is offline, in skirmishes etc.

I have tried Right clicking -> Run with GPU, but that doesn't seem to make a difference.I have attached my laptops specs/ hardware etc below in a txt file :-)

Thank you for reading,

 

AL

 

Attached Files



#2 ViperMkVII

ViperMkVII

    What is this?

  • Project Team
  • 1,010 posts
  • Location:Ylati, Anorev
  •  C&C:Online Red Alert 3 Player~

Posted 13 February 2017 - 05:04 PM

Firstly, this isn't a C&C:Online related problem...

 

 

I have tried Right clicking -> Run with GPU

Well this should be solution, but since it's not working for you...

Try to add manually RA3EP1_1.0.game (not RA3EP1.exe) in NVIDIA Control Panel (from the recently opened program list)

 

Some laptop may use automatically integrated graphics when using battery, so you may need to play with wires plugged in.


post-219586-1446648251.png

#3 Unreal-AL

Unreal-AL
  • Members
  • 6 posts

Posted 13 February 2017 - 07:15 PM

Firstly, this isn't a C&C:Online related problem...

 

 

I have tried Right clicking -> Run with GPU

Well this should be solution, but since it's not working for you...

Try to add manually RA3EP1_1.0.game (not RA3EP1.exe) in NVIDIA Control Panel (from the recently opened program list)

 

Some laptop may use automatically integrated graphics when using battery, so you may need to play with wires plugged in

Thanks I will give that a try.


Edited by Unreal-AL, 13 February 2017 - 07:16 PM.


#4 Unreal-AL

Unreal-AL
  • Members
  • 6 posts

Posted 13 February 2017 - 07:42 PM   Best Answer

Firstly, this isn't a C&C:Online related problem...

 

 

I have tried Right clicking -> Run with GPU

Well this should be solution, but since it's not working for you...

Try to add manually RA3EP1_1.0.game (not RA3EP1.exe) in NVIDIA Control Panel (from the recently opened program list)

 

Some laptop may use automatically integrated graphics when using battery, so you may need to play with wires plugged in.

 

Thanks for the help, but no luck I'm afraid :(

 

Update:

Just got it running smoothly, I launched it from the 'Dragon Gaming Centre' App as last ditch attempt, added it to the 'instant play' menu and released all resources other than steam. Running very nicely now! I'm supprised that worked.

 

Thank you again for the help Viper. 


Edited by Unreal-AL, 13 February 2017 - 07:59 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: lag, slow, fps

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users