Jump to content


Photo

C&C Zero Hour disconnection menu after loading screen


Best Answer tronsesh, 11 March 2017 - 09:38 PM

well ive fixed the issue, uninstalled game, this time delete the data in the temp file in users.

Go to the full post


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 tronsesh

tronsesh
  • Members
  • 5 posts

Posted 11 March 2017 - 08:28 PM

Hi, I've been playing for around 3 months now ... I have the origin ultimate edition, it's been working fine. Now all of a sudden, every time i connect to a game... after it loads... it pauses for a few seconds and the disconnection menu appears and all players start counting down (obviously i'm the one who has disconnected)  Also if it's a game where i have to download a new map it will crash and time out before map transfer. I understand there is port forward stuff you can do etc, which is a little beyond me.. but willing to give it a go if must.

Things that have changed, when i open up Origin it now says syncing with cloud server/ device.... something like that. Never said it before. 

I've tried all compatibility modes, 16000 NAT, re-install of windows, and game.

Any advice on what to do?



#2 tronsesh

tronsesh
  • Members
  • 5 posts

Posted 11 March 2017 - 08:35 PM

Just ran nat test and it said i dont need to do port forwarding, huge relief :D 



#3 tronsesh

tronsesh
  • Members
  • 5 posts

Posted 11 March 2017 - 08:48 PM

----- C&C:Online Launcher Start -----
Game: Zero Hour
Zero Hour Install Path: D:\Program Files (x86)\Origin Games\Command and Conquer Generals Zero Hour\Command and Conquer Generals Zero Hour\
Started game with: "generals.exe "D:\Program Files (x86)\Origin Games\Command and Conquer Generals Zero Hour\Generals.exe"  "D:\Program Files (x86)\Origin Games\Command and Conquer Generals Zero Hour\Generals.exe""
Caught CREATE_PROCESS_DEBUG_EVENT from Zero Hour. Detaching...
ERROR: game.dat process not found.


#4 tronsesh

tronsesh
  • Members
  • 5 posts

Posted 11 March 2017 - 09:38 PM   Best Answer

well ive fixed the issue, uninstalled game, this time delete the data in the temp file in users.



#5 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,533 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 11 March 2017 - 09:50 PM

Great stuff. I'll mark this as solved with your post but please note that you shouldn't be using the launcher to launch Zero Hour or Generals. If you have GenTool installed, that should do all of the work for you and you and you just need to launch the game from its ordinary short cut. Anyway, have lots of fun please.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#6 Face^

Face^
  • New Members
  • 2 posts

Posted 09 September 2017 - 12:30 PM

@

tronsesh

can you be more specific on deleting the file? i can't find the file you are talking about



#7 dukeedin19

dukeedin19
  • New Members
  • 1 posts

Posted 14 September 2017 - 09:26 PM

I have the same problem. Never played Generals before and everyone is disconneting. Can't play one match. Pls do the detailed info on how to solve the issue ..






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users