Jump to content


Photo

This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail.

account registration email verification

  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Removed_DoctorZimZam

Removed_DoctorZimZam
  • New Members
  • 3 posts

Posted 19 April 2017 - 02:09 AM

So I've just recently signed up for the account, and after hitting submit I received a webpage error, 5-0-something or other. Well, after that, assuming it didn't finish I tried signing back up and was told that the email and username were already taken. So I tried logging assuming it had actually gone through. To which it responded saying that,

  • This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail.

Well, okay, that makes sense. Guess I gotta activate it. So I went to me email and found nothing. Checked my separated inboxes, my spam, refreshed, searched for keywords like "command and conquer," or "verification," and found nothing. Confused I hit this forum with searches and saw a few with similar issues in the past. Someone mentioned that their forum account worked, so I tried to see if mine did, and it did. They also mentioned that they were able to re-verify their account via the forums ability to change email and resend verification. So I did that, using gmails "+(something)" tag on existing emails and was able to change and resend the accounts email to the modified one and back to the existing email I'd started off with.

 

It was all working on here so I went back to the main site, tried logging in and am still receiving the red text posted above. I just wanna play with my friends and am trying to figure this out for them as well as they're not too familiar with programs and tools like these. So if at all possible it'd be awesome to get this issue sorted as well as receive a tip or two on how my friends can avoid this issue in their registration. 



#2 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,532 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 19 April 2017 - 04:11 AM

I've activated your account manually. Please could you go back to the Web Site, make sure you can log in (using your credentials here) and set up your server account.

Let me know how you get on.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#3 Removed_DoctorZimZam

Removed_DoctorZimZam
  • New Members
  • 3 posts

Posted 19 April 2017 - 08:22 AM

I am still getting the same error message that my account has not yet been activated:

  • This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail.

I used the same credentials, my username and the password I've set up as those haven't changed since first making the account. 



#4 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,532 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 19 April 2017 - 11:02 AM

Sorry about this. Could you try to log into the site again?

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#5 Removed_DoctorZimZam

Removed_DoctorZimZam
  • New Members
  • 3 posts

Posted 19 April 2017 - 07:38 PM

I've tried again just a moment ago as well while I was on mobile an hour or two ago and both times I've received the same error about the account not being activated yet. To be sure, I checked again and still there are no emails anywhere in my inbox. 



#6 Siera20Bravo

Siera20Bravo
  • Members
  • 8 posts

Posted 20 April 2017 - 05:53 PM

I am having the very same problem.  The first e-mail I used never received the verification so I changed e-mails and then I did receive verification, but CNC:Online will not let me log in



#7 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,532 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 20 April 2017 - 06:18 PM

I am having the very same problem.  The first e-mail I used never received the verification so I changed e-mails and then I did receive verification, but CNC:Online will not let me log in

 

I have caused another verification email to be sent to you.   Please could you try verifying with that one?   Be sure to check your junk folder for the email.  

 

 

 

--------------------

 

Your account appears to have been activated now.     Please could you attempt to log into the web site again and let me know how you get on?


Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#8 Siera20Bravo

Siera20Bravo
  • Members
  • 8 posts

Posted 20 April 2017 - 06:49 PM

Thanks for trying Toxic Shock, yes my Revora Forums Account is active and I have validated my e-mail address, but I still cannot log into CNC Online.  I am still getting the 

  • This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail.  


#9 Siera20Bravo

Siera20Bravo
  • Members
  • 8 posts

Posted 20 April 2017 - 06:53 PM

ToxicShock, I don't know if this helps, but I am using Chrome as my browser, my operating system is Windows 7 32 bit, I have a dynamic IP address, and my location information is and will always be turned off.



#10 DeltaForceChuck

DeltaForceChuck
  • New Members
  • 4 posts

Posted 12 October 2017 - 10:38 AM

I had the very same issue > Server 500 error when attempting to register. I changed my email (in the 'My Settings' section of this forum) from a .com email to a Hotmail email and it worked. Hope this helps



#11 DeltaForceChuck

DeltaForceChuck
  • New Members
  • 4 posts

Posted 12 October 2017 - 10:53 AM

I thought i was good. Clicked on the link = failed. Manually entered the user ID and Validation key = got the ='Oops! Something went wrong!, page.

Will try again some other time



#12 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,532 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 12 October 2017 - 06:17 PM

I thought i was good. Clicked on the link = failed. Manually entered the user ID and Validation key = got the ='Oops! Something went wrong!, page.
Will try again some other time


I believe I have activated your account manually. Please could you try to log into the site and then report back.

If anyone else is having similar problems PLEASE MAKE YOUR OWN TOPIC. I will be closing this topic once this issue is solved.


Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#13 DeltaForceChuck

DeltaForceChuck
  • New Members
  • 4 posts

Posted 13 October 2017 - 03:14 AM

Thanks for your help on this but no luck.

1. I tried logging in to C& Online but got = "This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail". Despite being able to log in to this forum with the same credentials.

2. Used the 'activate your account' link from the email and got =  "We could not find the validation request you are attempting to verify. This is likely because you have already validated your account, or an administrator has validated your account for you. Please try to login with your registration details now. #10120."

3.So i tried step 1 again - no luck

3. tried the second "user id number and validation key" link in teh email and got the same error in step 2.

4. tried all of the above in different browsers

Any other options?



#14 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,532 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 13 October 2017 - 05:31 AM

OK. I have removed you from the server database entirely. Please could you try to log in there again. That should should copy your credentials from these forums onto there afresh. When you have logged in there or attempted to log in there, please get back to me and let me know in here.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#15 DeltaForceChuck

DeltaForceChuck
  • New Members
  • 4 posts

Posted 14 October 2017 - 02:58 AM

Thanks -tried logging in again but same result. Tried using email links again but same result. I lost patients and registered another account and it all went smoothly (yipeee). You can remove account with the user name DeltaForceChuck if you want. My new account that works has user name DeltaForceChuck2. 

Half the problem i suspect was that is was attempting to initially activate my account from the 'change email address' email and not from the original email because i never received that one. 

You can close the issue now - thanks



#16 ToxicShock

ToxicShock

    Gamereplays.org Staff

  • Division Leaders
  • 9,532 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Shatabrick C&C Player Database
  •  I have blue text?
  • Division:C&C:Online
  • Job:C&C:Online Leader

Posted 14 October 2017 - 08:41 AM

Do you want me to change the name of your new account to DeltaForceChuck and dispose of account you are posting from? One of the problems now is that you have two forum accounts, which (aside from being against the forum rules) could get confusing.

Gamereplays.org staff - Shatabrick admin.


#17 Crew0X

Crew0X
  • New Members
  • 1 posts

Posted 16 October 2017 - 05:45 PM

  • i just bought Command & Conquer™ The Ultimate Collection from origin and tried to long in and create account from inside the game so i want to the website c&c online to register ( i already have an account on revora ) and they said that a an activation link sent and i waited and waited and i didnt get the mail and i tried to resend it from revora account and i still didnt  get the massage ( the revora account is activated ) 
  • when i try to log in the massage apper 
  • This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users