Jump to content


Photo

FinalAlert2 Map Editor Does Not Have MO Props


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 isaac103

isaac103

    title available

  • Members
  • 357 posts

Posted 28 March 2018 - 04:35 AM

So after I installed Mental Omega and updated to the latest version, I fire up the map editor to go start creating a few maps. However, I am running into this problem: 

When I check through all the lists, I am not seeing any sign of any of the MO objects, only the regular Red Alert 2 objects. I can upload the syringe file for MO if this helps any.



#2 StolenTech

StolenTech

    title available

  • Members
  • 367 posts

Posted 28 March 2018 - 07:27 AM

where did you install your MO ? I'm not 100% sure how this works but could it be that if you install MO in RA2's directory the map editor will take the assets from RA2 ? 



#3 isaac103

isaac103

    title available

  • Members
  • 357 posts

Posted 28 March 2018 - 12:40 PM

Isn't that where the mod is supposed to go? Here's my file directory:

 

Capture.JPG

 

Attached Thumbnails

  • Capture.JPG


#4 StolenTech

StolenTech

    title available

  • Members
  • 367 posts

Posted 28 March 2018 - 12:53 PM

it would be better if you re-installed the mod in a separate folder away from vanilla, check the pinned Megathread about installing the mod separately, that will most likely fix your problem. 



#5 isaac103

isaac103

    title available

  • Members
  • 357 posts

Posted 28 March 2018 - 01:24 PM

oh fyi, I am doing this on a laptop that does not have a lot of space on it. The screenshot was done on my deskop which does have a lot of space on it, hence the reason why I was able to create a copy of the game folder to put the mod in.



#6 Sean Dunne

Sean Dunne
  • Members
  • 23 posts
  •  Fear the power of the Russian Empire

Posted 22 December 2018 - 06:56 PM

Yeah i ran into the same problem as well but i'm using a computer and all mo objects are gone but the epsilons don't even have yuri's structures in there



#7 VertigoM2

VertigoM2
  • New Members
  • 4 posts

Posted 07 January 2019 - 10:44 PM

Yeah i ran into the same problem as well but i'm using a computer and all mo objects are gone but the epsilons don't even have yuri's structures in there

Sounds like the problem I had when I changed to windows 10. I had to uninstall MO, clear my registry, then reboot my computer before reinstalling MO and it's worked fine for me ever since.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users