Jump to content


Photo

Client Sound is off

mental omega

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 APYRFoehn

APYRFoehn
  • New Members
  • 3 posts
  • Location:Egypt
  • Projects:Youtuber

Posted 19 July 2018 - 10:02 AM

Client Sound doesn't work although everything is working fine, OST also is working, i tried many times to reinstall the game and the windows but it still doesn't work.

It worked fine before but i don't know what happened 

I turned on all the options and nothing new 

there is a similar video on YouTube where is no client sound!

 

 

Any idea ??

 

Edited by APYRFoehn, 19 July 2018 - 10:03 AM.


#2 MapDesigner

MapDesigner
  • Members
  • 13 posts

Posted 30 July 2018 - 06:59 PM

 

I turned on all the options and nothing new 

 

 

you mean you went to audio/Client volume and increase that, and it still didnt work? well maybe you forgot to press save? LOL

 

anyway, if thats not the case then... well, why dont you re-download the soundtrack files? maybe some of them are accidentally deleted. you cant find it in the MO project page. Here is the link

 

SoundTrack

 

Edit: Hello, I have one more idea, there is a tick box right under client volume, is to turn onmain client music. make sure the box is checked. and make sure you save (otherwise if you tick it nothing will happen until you save it). it is mentioned in the vid you post @4Minute mark. Here is link.

 


Edited by MapDesigner, 30 July 2018 - 07:19 PM.






Also tagged with one or more of these keywords: mental omega

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users