Jump to content


Photo

Wierd slow load bug - ZH

connection slow load

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Skyh4wk

Skyh4wk
  • New Members
  • 3 posts

Posted 15 March 2019 - 03:05 PM

Good day!

 

Since yesterday, I cannot play ZH online anymore.

I can connect fine to all players, loading screen ist good as well, all players load properly.

Then when the game starts its immediately stuck and everyone counts down until ~8000ms are left. Then the game works for 1 seconds, and immediately freezes again. The disconnect screen pops up again, and no players counts down anymore. Chat is working fine then and I can see when a player leaves.

 

It starts out just like the old "slow load" bug, but then the whole game ist stuck.

Has everyone experienced this??

 

Here is what Ive tried:

- Using my notebook on the same Router works fine, ist really just my PC

- Uninstalled Generals+ZH, removed all files and reinstalled it (Origin version)

- Disabled all Antivirus and firewall (even though connecting works fine)

- Killed pretty much anything thats running on the PC, rebooted several times ofc.

- Put a WiFi USB stick in my PC, disabled all other network connections

- No windows updates or drivers were installed since it worked properly

 

 

Still I always get the same behavior.

 

Has anyone ever seen this behavor?

 

Cheers!



#2 Leikeze

Leikeze
  • Project Team
  • 82 posts
  • Location:Pennsylvania
  • Projects:ZH: Replay Reviews, Moderation, & Tech Support
  •  Drifting Poster

Posted 18 March 2019 - 11:31 PM

ZH is a hard thing.

 

Have you tried watching this video?


Please! Please! try Windscribe free VPN to see if it fixes all of your ZH-Online connection issues!

You shouldn't use the C&C:Online launcher to launch Generals or Zero Hour.   If you are playing only those games, you should unhook and uninstall the C&C:Online launcher and install GenToolWhen you have done that, you just launch the game from its ordinary shortcut.     If you are using the Ultimate Collection, you should install this first; C&C Ultimate Collection Launchers.


#3 Skyh4wk

Skyh4wk
  • New Members
  • 3 posts

Posted 25 March 2019 - 09:38 PM

Well sure, Ive played Zero Hour on this PC for years, there is definately no network issue. Connecting works just fine.

It looks like an unrecoverable slow load bug...



#4 Leikeze

Leikeze
  • Project Team
  • 82 posts
  • Location:Pennsylvania
  • Projects:ZH: Replay Reviews, Moderation, & Tech Support
  •  Drifting Poster

Posted 27 March 2019 - 12:08 AM

This bug has been around for a long time, and many have been afflicted. Some people have just gone and used a different PC when they couldn't get it working.

 

Perhaps you could try a VPN to see if that fixes things for you.


Please! Please! try Windscribe free VPN to see if it fixes all of your ZH-Online connection issues!

You shouldn't use the C&C:Online launcher to launch Generals or Zero Hour.   If you are playing only those games, you should unhook and uninstall the C&C:Online launcher and install GenToolWhen you have done that, you just launch the game from its ordinary shortcut.     If you are using the Ultimate Collection, you should install this first; C&C Ultimate Collection Launchers.


#5 Skyh4wk

Skyh4wk
  • New Members
  • 3 posts

Posted 27 March 2019 - 08:53 PM

Ive tried using a VPN with port forwarding. I got the same result. I can connect to other players via VPN, but still the slow load thing keeps happening.

I will re-install my Winsows soon and hope that'll do the trick!







Also tagged with one or more of these keywords: connection, slow load

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users