Jump to content


Photo

Start the game with Mod, and then it just Exits.

crash not starting

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ArronSwan

ArronSwan
  • Members
  • 168 posts

Posted 06 March 2020 - 03:35 PM

 I have been trying to start the game, everytime I try to start the game it will seem as if the game is loading, The screen will distort and look like the game is going to launch. But, The screen turns black goes directly back to the desktop. I take that the game is crashing, but is showing me no error message. Anyone have any idea to this, or has ran into the same issue. Please, let me know and thank you.



"I'm THE WAY, THE TRUTH and THE LIFE..."
Yeshua HaMashach (Jesus Christ)


#2 Alphajavi

Alphajavi
  • New Members
  • 2 posts

Posted 20 March 2020 - 01:11 PM

I have the same problem, my OS is Windows 10, and the game version is v2.02-8.0.0.

I played the game in in T3A Online with 2.02-8.2.0 but i have returned to 2.02-8.0.0 with the switcher before install the Age of the Rings Mod. When i start the game, the screen turns black and goes directly to the desktop with the message "The Battle for Middle Earth II has stopped working".

Thank you.


Edited by Alphajavi, 20 March 2020 - 01:11 PM.


#3 Alphajavi

Alphajavi
  • New Members
  • 2 posts

Posted 23 March 2020 - 04:25 PM

I already got it.

 

I uninstalled the game, the switcher and T3A. I have returned to installed all of them. I changed the version to 2.01 with the switcher and return change to 2.02-8.0.0. I open the game and it start perfetly.







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users