Jump to content


Photo

Playing CoC Zero Hour and Keeping having Horrible Lag


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Pietryga

Pietryga
  • New Members
  • 1 posts

Posted 06 October 2021 - 04:34 AM

Running gentool 8.5 with no mods, and whenever me and my friend join a game together, the game pauses every 3-5 seconds for about a second. We can play for about 30 minutes before an error occurs which states "your have lost connection with your partner" and the game ends. 

 

We can both join online games and play with AI with no issues, but as soon as we play together, this issue occurs. Does anyone have a fix?

 

Thank you in advance!



#2 ZF_Cervanthes

ZF_Cervanthes

    Tech Support

  • Project Team
  • 283 posts
  • Location:Germany
  • Projects:Surviving 2021, Loosing my sanity, Learning KW
  •  Your ZH is bullying you? dont panic, ask me for help

Posted 06 October 2021 - 05:24 PM

where are your games from and are you on the same network?


Greetings from Germany :D
if ur issue got solved please mark your post as answered it makes our work easier.
we also have a official discord server https://discord.gg/FbNJdMreQh u can find me on there as Astolfo-Chan#5475 my dms should be open otherwise just pop a friend request :D
P.S. gamenights are held every friday for Kane´s Wrath, Red Alert 3 and Zero hour come by and enjoy some games!

#3 Vledder

Vledder
  • New Members
  • 4 posts

Posted 09 October 2021 - 09:16 PM

Uncheck all compatible modes.

You don't need that anymore since you are using GenTool

Enjoy!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users