Jump to content


Photo

Activation email not received


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 PatrickGames1

PatrickGames1
  • New Members
  • 1 posts

Posted 16 March 2024 - 08:08 PM

i tried making an account at https://cnc-online.n...gistration-form but didnt receive the activation link. Its under the account name PatrickGames2004. when i try to login it says 

  • This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail.

please resend the activiation email or activate it manualy,

thanks



#2 KevinZocktan

KevinZocktan
  • New Members
  • 1 posts

Posted 17 March 2024 - 10:45 AM

Hey my father got the same issue. When you try to resend the activation email via the Revora Forums (top right corner), and you type in a username, it results in a Http 500 Internal server error. The whole profile backend seems to be broken, because if you try to click on profiles on the c&c online site, it results to the same error.


Life could be a dream.


#3 DrJey

DrJey
  • New Members
  • 2 posts

Posted 19 April 2024 - 10:40 AM

A friend and myself had exactly the same issues... with two different e-mail addresses. Don't know what to do. Please let me know if you solved the isssue



#4 CupOfTea

CupOfTea
  • New Members
  • 1 posts

Posted 23 May 2024 - 06:59 PM

Hey my father got the same issue. When you try to resend the activation email via the Revora Forums (top right corner), and you type in a username, it results in a Http 500 Internal server error. The whole profile backend seems to be broken, because if you try to click on profiles on the c&c online site, it results to the same error.

 

I have a very similar issue. I didn't get an email with the account activation link, so I used https://forums.revora.net to resend it and successfully activated my account.

However, when I try to login on https://cnc-online.net, I'm getting the error "This account has not been activated yet. Please follow the activation link sent to you by e-mail." The last hope was https://cnc-online.n...ect/reactivate/ but it's returning a "Server error (500)", so I don't know what to do. Please help.

* I already tried to clear cookies


Edited by CupOfTea, 23 May 2024 - 07:06 PM.


#5 Whissi

Whissi
  • New Members
  • 1 posts

Posted 23 May 2024 - 08:11 PM

I am experiencing the same problem as CupOfTea. I also did not receive the activation link from https://cnc-online.net initially. I then gained access via the forum and the password reset function, and I was able to activate my forum account. Unfortunately, my CNC-Online account is still not activated.
 
Then I tried the link provided by CupOfTea (https://cnc-online.n...ect/reactivate/) and received an activation link. This link worked, and the CNC-Online website confirmed the successful activation. However, when I attempt to log in afterward, I still receive an error message stating that the account has not been activated.


#6 The-Rodfather

The-Rodfather
  • New Members
  • 2 posts

Posted 29 May 2024 - 06:36 PM

Seems i'm having the same issue for my friends account where I just started a topic over,,

 

I'm afraid there is no support as I see no vulanteer from the community responding? :(



#7 Elementalninja

Elementalninja
  • New Members
  • 1 posts

Posted 03 June 2024 - 04:39 AM

my friend is having the exact same problem. seems like an unresolved issue over the past few months. wish the problem would get some attention



#8 Crootsy

Crootsy
  • New Members
  • 1 posts

Posted 21 July 2024 - 04:23 PM

Yup... Having the same problem still. Could someone activate my account manually? Thanks in advance.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users