Jump to content

Bugs with adding new faction

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Guest_Guest_Creator_*_*

  • Guests

Posted 13 August 2004 - 04:58 AM

I've added new faction to my mod, but AI doesnot want to control it.

What I've done:

1) I've copied the original template for the USA faction and gave it another name
PlayerTemplate FactionAmericaCyberneticGeneral
Side = America

2) I've renamed some things in AIData.ini

SideInfo AmericaCyberneticGeneral
SkirmishBuildList AmericaCyberneticGeneral

3) I've opened scirmish scripts and renamed America to AmericaCyberneticGeneral

I want to make 15 factions in my mod (12 generals and 3 original armies), but AI must support 12 generals only (original armies will not be supported). This is why I've began to rename scripts. But when I play vs the new side (renamed USA), computer does nothing. How to fix?

#2 Mithril



  • Hosted
  • 1,386 posts
  • Location:UK
  • Projects:Heh! You're not going to ask me that question.

Posted 13 August 2004 - 08:02 PM

You've renamed the player in the scripts, but in the playertemplate you added a new one. I suggest you either replace your general in the playertemplate.ini with another one and do the same to the scripts, OR add a complete new one and do the same with the scripts - you will need to modify each map for this to work though.
Command & Conquer: Red Alert - ReGeneration

"Not the faintest clue =\"


#3 Guest_Guest_*

  • Guests

Posted 15 August 2004 - 04:57 AM

Damn! I must edit all maps to make my changes work. What a lame AI system! Better I will change everything back and use FactionAmerica and etc.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users