Jump to content


Photo

Cameo Problem


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 Thierry

Thierry
  • New Members
  • 5 posts

Posted 14 August 2004 - 02:34 PM

I have come across a problem, concerning cameos.
I did everything that was in the tutorial but it still wont work. I make my own TGA cameos (2). I get their INI coordinates with CameoMapper, I add those coordinates to SAUserInterface.INI, which I put in the /Data/INI/Mapped Images/TextureSize_512/.
I add my TGA files to the Art/textures folder. and then I changed the name of the cameo a unit is using to the name of my cameo. But it still wont work. I dont know what I'm doing wrong.

#2 killakanz

killakanz

    Infamy!

  • Hosted
  • 1,368 posts
  • Projects:Infamy!
  •  They've all got it infamy!

Posted 14 August 2004 - 06:09 PM

umm.. which tutorial did you follow? killasmods doesn't have a tutorial on cameos yet...
Posted Image
New Tutorial Online Now!! Check it out!!

#3 Thierry

Thierry
  • New Members
  • 5 posts

Posted 14 August 2004 - 09:00 PM

I mean the one from the Gendev tutorials sorry. lol

#4 Mastermind

Mastermind

    Server Technician

  • Undead
  • 7,014 posts
  • Location:Cambridge, MA
  • Projects:MasterNews 3
  •  The Man Behind the Curtain

Posted 15 August 2004 - 01:03 AM

Please try to only post this in one place, I've already replied to your other topic. As such, this has no utility at all.
{locked -Mastermind}
Posted Image

Well, when it comes to writing an expository essay about counter-insurgent tactics, I'm of the old school. First you tell them how you're going to kill them. Then you kill them. Then you tell them how you just killed them.

Too cute! | Server Status: If you can read this, it's up |




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users