Jump to content


Photo

Hordes


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Lord Dragonclaw

Lord Dragonclaw

    I am Epic.

  • Project Team
  • 611 posts
  • Location:Florida
  • Projects:None
  •  Epic.

Posted 27 July 2005 - 11:49 AM

how do i change the number of them, u see i want to increase teh number of orcs and goblins in a horde
Posted Image
Posted Image

#2 Valarauko

Valarauko
  • Members
  • 33 posts

Posted 27 July 2005 - 03:00 PM

look at nick's tutorial at MEV

here

#3 {IP}Gil-Galad

{IP}Gil-Galad

    ClickerMonkey

  • Hosted
  • 1,122 posts
  • Location:Pennsylvannia, USA
  • Projects:Too many to name.
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 27 July 2005 - 04:27 PM

i made a "horde helper" for setting the coordinates of their positions its alot easier than anything when using it

heres one but its not the one i made it goes by 10 and mine went by 1

Attached Thumbnails

  • lotr_horde_helper.JPG


#4 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 27 July 2005 - 04:34 PM

thanks for sharing btw is this how its supose to be? like i mean in the horde code. What scale is this? is it the actual view or is it scaled like 1:2

Just forget that, I just remenered tha it doesn't matter

Edited by Ville786, 27 July 2005 - 04:50 PM.

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#5 {IP}Gil-Galad

{IP}Gil-Galad

    ClickerMonkey

  • Hosted
  • 1,122 posts
  • Location:Pennsylvannia, USA
  • Projects:Too many to name.
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 27 July 2005 - 05:47 PM

ok:)

#6 Lord Dragonclaw

Lord Dragonclaw

    I am Epic.

  • Project Team
  • 611 posts
  • Location:Florida
  • Projects:None
  •  Epic.

Posted 27 July 2005 - 06:12 PM

so theres no easier way ot do this than nick tut?
Posted Image
Posted Image

#7 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 27 July 2005 - 06:39 PM

so theres no easier way ot do this than nick tut?

<{POST_SNAPBACK}>

What the hell do you mean by that? Don't you think that nicks tut is easy? If not, No. There is no 'easyer way' to do it.

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#8 {IP}Gil-Galad

{IP}Gil-Galad

    ClickerMonkey

  • Hosted
  • 1,122 posts
  • Location:Pennsylvannia, USA
  • Projects:Too many to name.
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 27 July 2005 - 07:27 PM

well name the formations and distance apart and i made a thing on excel it does it for you in a bout 10 seconds

make a thing like this for me

OOOOOOO
OOOBOOO
OOOOOOO

B = Banner

O = Unit

then ill show the coordinates

#9 Hostile

Hostile

    Benefitting Humanity Simply by Showing Up!

  • Veterans
  • 9,551 posts
  • Location:Washington DC
  •  T3A Founder
  • Division:Revora
  • Job:Global Administrator
  • Donated
  • Association

Posted 27 July 2005 - 09:26 PM

why not just post the excel doc? Then we can all see your nifty file. :p




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users