Jump to content


Photo

Only .big files...


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#21 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 09 September 2005 - 07:16 PM

The Khamul error is a simple fix: Go into Weapon.ini and delete this
+MordorKhamul
These codes are so old that by the time I fixed it I had already gotten a new installer and a new version released. :rolleyes:

The witch-king is a new object (I followed vapula's tutorial on adding a new WK when I made the mod) so there shouldn't be any problems with conflicting data in evilfactionunits.ini.

If the file is still giving you trouble, host it on YouSendIt.com or via an Attachment and I'll take a look at it and see it I can find the problem.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#22 King of Universe

King of Universe

    It is in our most dire needs, that we do our greatest deeds...

  • Hosted
  • 878 posts
  • Location:Norway
  • Projects:Hero Mod

Posted 09 September 2005 - 09:03 PM

If the file is still giving you trouble, host it on YouSendIt.com or via an Attachment and I'll take a look at it and see if I can find the problem.

-GothmogtheOrc

<{POST_SNAPBACK}>


Well the game starts when I remove the This is my hour stuff from witchking.ini, but it does not start with This is My Hour stuff in it, so the problem is in witchking.ini I would think.
But since it works when I remove the This is My Hour stuff I'll just post what I remove here

;;; WORD OF POWER (BLUE RING BLAST) SPELL;;;
;;;WitchKing THIS IS MY HOUR;;;
	Behavior = UnpauseSpecialPowerUpgrade ModuleTag_WordEnabler
  SpecialPowerTemplate = SpecialAbilityWitchKingWordOfPower
  TriggeredBy = Upgrade_WitchKingWordOfPower

	End

	Behavior = SpecialPowerModule ModuleTag_WordStarter       
  SpecialPowerTemplate      = SpecialAbilityWitchKingWordOfPower
  UpdateModuleStartsAttack  = No
  TriggerFX  	=FX_WKAnduril
  StartsPaused       = Yes
	End

	Behavior = WeaponFireSpecialAbilityUpdate ModuleTag_WordWeaponFireUpdate   
  SpecialPowerTemplate    = SpecialAbilityWitchKingWordOfPower
  WhichSpecialWeapon  = 1
  SkipContinue  	= Yes
  
  UnpackTime              = 1705 
  PackTime                = 1  
  FreezeAfterTriggerDuration = 2500; Hold AI for this long after we fire.
  
  AwardXPForTriggering    = 0  
  StartAbilityRange  = 80.0
  
  SpecialWeapon  	= WitchKingWordOfPower
  
	End

End

That's all I remove, then it works, so I wouldn't think it would be any point in sending all the files :rolleyes:

This is the error;


Edited by King of Universe, 10 September 2005 - 11:58 AM.

Posted Image


Frodo: I wish the Ring had never come to me... I wish none of this had happened...
Gandalf: So do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All you have to decide, is what to do with the time that is given to you...

Click me

#23 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 10 September 2005 - 02:54 PM

Ok, on one of my newer versions there are only 3 "behavior" codes and 3 "end" codes... try taking out that last "End" and see if it works.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#24 King of Universe

King of Universe

    It is in our most dire needs, that we do our greatest deeds...

  • Hosted
  • 878 posts
  • Location:Norway
  • Projects:Hero Mod

Posted 10 September 2005 - 06:21 PM

Ok, on one of my newer versions there are only 3 "behavior" codes and 3 "end" codes... try taking out that last "End" and see if it works.

-GothmogtheOrc

<{POST_SNAPBACK}>


Like this?

;;; WORD OF POWER (BLUE RING BLAST) SPELL;;;
;;;WitchKing THIS IS MY HOUR;;;
	Behavior = UnpauseSpecialPowerUpgrade ModuleTag_WordEnabler
  SpecialPowerTemplate = SpecialAbilityWitchKingWordOfPower
  TriggeredBy = Upgrade_WitchKingWordOfPower

	End

	Behavior = SpecialPowerModule ModuleTag_WordStarter       
  SpecialPowerTemplate      = SpecialAbilityWitchKingWordOfPower
  UpdateModuleStartsAttack  = No
  TriggerFX  	=FX_WKAnduril
  StartsPaused       = Yes
	End

	Behavior = WeaponFireSpecialAbilityUpdate ModuleTag_WordWeaponFireUpdate   
  SpecialPowerTemplate    = SpecialAbilityWitchKingWordOfPower
  WhichSpecialWeapon  = 1
  SkipContinue  	= Yes
  
  UnpackTime              = 1705 
  PackTime                = 1  
  FreezeAfterTriggerDuration = 2500; Hold AI for this long after we fire.
  
  AwardXPForTriggering    = 0  
  StartAbilityRange  = 80.0
  
  SpecialWeapon  	= WitchKingWordOfPower
  
	End
I'm reinstalling 'cause of a game.dat error, will try when it's done.

Posted Image


Frodo: I wish the Ring had never come to me... I wish none of this had happened...
Gandalf: So do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All you have to decide, is what to do with the time that is given to you...

Click me

#25 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 10 September 2005 - 09:42 PM

KOU, since I'm always playing AoE III Demo when you talk to me, here is what you need to do for the "Anduril":

Science SCIENCE_Anduril
  PrerequisiteSciences = SCIENCE_GOOD SCIENCE_CloudBreak_SP OR SCIENCE_GOOD SCIENCE_ElvenAllies OR SCIENCE_GOOD SCIENCE_RohanAllies OR SCIENCE_ROHAN SCIENCE_Draft OR SCIENCE_GONDOR
  SciencePurchasePointCost = 8
  SciencePurchasePointCostMP = 2
  IsGrantable = Yes
;  DisplayName = 
;  Description = 
End
just replace that part with the original one, then mess with the "Commandset" :lol:

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#26 King of Universe

King of Universe

    It is in our most dire needs, that we do our greatest deeds...

  • Hosted
  • 878 posts
  • Location:Norway
  • Projects:Hero Mod

Posted 24 September 2005 - 02:44 PM

The problem was that I added the stuff to the bottom, it works now.
Thanks for the help :p

Posted Image


Frodo: I wish the Ring had never come to me... I wish none of this had happened...
Gandalf: So do all who live to see such times, but that is not for them to decide. All you have to decide, is what to do with the time that is given to you...

Click me




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users