Jump to content


Photo

banner rotor


  • Please log in to reply
29 replies to this topic

#1 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 13 August 2003 - 08:19 PM

On all the network sites is a banner. Right in the center when the page is loaded. If any hosted sites want there banner in the rotation do this:
- make a 400x55 .gif image
- upload it to the forum or anywhere
- say what you want it to direct too (your site or your forum)

Easy as eating a KitKat :shiftee:



While you're making you're banner you could make a button too and i'll add it to the front page.
Buttons need to be 88x31 in .gif format.


If anyone want to have the rotor on there site just use:
<?php @include ("http://www.origin-ne...net/banner.php"); ?>
You're not being forced to use it (un-like the network bar). Maybe it could be put at the bottom of you're site.

#2 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 14 August 2003 - 12:20 PM

You might want to incress the brightness of the red a little first. It's very hard to see dark red with black padding.

#3 Tratos_Old

Tratos_Old
  • New Members
  • 53 posts

Posted 14 August 2003 - 12:57 PM

Sorry, my monitor settings are quite bright because my room is very dark and i cant see otherwise. Any better? (they're above)

#4 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 14 August 2003 - 01:09 PM

I've added the banner, i doubt i'll see it for a few days, so i guess it works.

The button is on the front page, looks a little dark, but that might be becuase of the front pages white layout.

Just edit you're image files if you want them changed, as i've just linked them.

#5 FS-21

FS-21

    Kane lives in death!

  • Hosted
  • 504 posts
  • Location:Valencia (Spain)
  • Projects:C&C:Reloaded
  •  Oldbie C&C gamer/modder :P

Posted 21 August 2003 - 11:52 PM

I have done the 2 banners:

Posted Image

Posted Image

:tocol:

C&C:Reloaded -> 5 different armies: GDI, Nod, Allies, Soviets & Yuri... & converted TS Terrain!!

 

#6 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,999 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 22 August 2003 - 12:08 AM

Tratos... could you do one for PPM based on the banner you made for the site when you have nothing better to do, please?
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#7 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 22 August 2003 - 12:30 AM

FS-21, i haved added you're banner to the rotor and you're button to the front page.


If anyone want to have the rotor on there site just use:
<?php @include ("http://www.origin-ne...net/banner.php"); ?>

#8 genobreaker

genobreaker

    Infantry General

  • Hosted
  • 1,222 posts
  • Location:Philippines
  • Projects:Yuri's Revenge: Zero Hour
  •  Revorian Loyalist - 10th

Posted 22 August 2003 - 02:31 AM

is that an AD
Become the Ultimate General - Mod Demo is Available!
Posted Image
Prepare your weapons technology against the worlds most powerful generals.
FREEDOM STUDIOS: http://www.freedomstudios.net

#9 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 22 August 2003 - 11:49 AM

'Ad' is an abreviation of 'advertisment', so Yes it is an AD.

#10 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 24 August 2003 - 02:23 PM

The scrolling marquee was good, it just had zero cool.

#11 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,999 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 22 August 2003 - 08:47 PM

A big thanks for Tratos to make one for PPM. Here's the banner:

Posted Image
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#12 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 22 August 2003 - 09:56 PM

No button still :(
It's going to look right odd when everyone else has a button and you're a line of text.

You're banner is in the rotor.

#13 Tratos_Old

Tratos_Old
  • New Members
  • 53 posts

Posted 22 August 2003 - 10:19 PM

They have a button, i made one and sent it to Banshee :so:

#14 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,999 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 23 August 2003 - 01:48 AM

Buttons are always at http://ppm.editingsource.com/ppm.gif

We always have buttons, although we are using Tratos one now. Another big thanks for Tratos :).

Posted Image
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#15 dEw_MaN

dEw_MaN

    Python

  • Members
  • 74 posts
  • Location:Canada

Posted 23 August 2003 - 03:12 AM

MUCH better. :)

#16 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 23 August 2003 - 12:18 PM

Only a few more buttons are needed now.

#17 Medalmonkey

Medalmonkey

    Rumor has it that I'm Awesome.

  • Members
  • 477 posts

Posted 24 August 2003 - 12:16 AM

D, will this be the same as the old ES rotating banner? or a crazy new type? (btw crazy isnt bad, for instance, im crazy :w00t0: )
Posted Image

#18 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 24 August 2003 - 12:30 AM

:so: It's already running on all network sites. Thay all have a simple banner space.

I do have a nice script to make them change every 30 seconds, but i'm not sure if i should use it.

#19 genobreaker

genobreaker

    Infantry General

  • Hosted
  • 1,222 posts
  • Location:Philippines
  • Projects:Yuri's Revenge: Zero Hour
  •  Revorian Loyalist - 10th

Posted 24 August 2003 - 12:38 AM

the old ES banner rotation will do better
Become the Ultimate General - Mod Demo is Available!
Posted Image
Prepare your weapons technology against the worlds most powerful generals.
FREEDOM STUDIOS: http://www.freedomstudios.net

#20 Detail

Detail

    King Detail

  • Hosted
  • 7,767 posts
  • Location:Dayonic
  • Projects:Dayvi.com
  •  Blu Spy

Posted 24 August 2003 - 01:32 AM

the old ES banner rotation will do better

Which one was that?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users