Jump to content


Photo

YRA 1.0


  • This topic is locked This topic is locked
66 replies to this topic

#1 Allied General

Allied General

    C&C Guild

  • Hosted
  • 6,918 posts
  • Location:United Kingdom
  • Projects:AGSA
  •  Modder

Posted 19 June 2006 - 11:39 AM

Played as America noticed the following issues whilst playing the the Alamo
  • Aircraft Pad appeared twice in buildings tab
  • Patriot body did not appear, turret anim did
  • Spy has no voices
  • Medic makes no sound when healing infantry
  • The fortress bomber napalm explosion anim inflicts virus death? o_O
  • rock patch related bug IFV needs IFVRepair= listing otherwise chrono erase sound is in the audio section when using engineer repair IFV
Otherwise cool mod, the music in credits rockzor :blink: but the score sreen music unchanged :p

Maybe to make mod smaller make music packs seperate.

Mainly ending up using overwhelming airpower, the commanche is rather powerful, only rippers seem to very effective against them considering its technology and cost requirements.

Also AI will not build walls around captured building be it enemy or neutral :blink: (i.e. AI can't build walls around airports) but MCV deployment from AI delayed me :blink:

Oh I beat your "Insane" AI on a 1 vs 1 :blink: (enemy was russia) w00t for finding nuke crates twice :blink: but meh migs and ore mining ¬_¬

Edited by Allied General, 19 June 2006 - 11:47 AM.

Posted Image

#2 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 19 June 2006 - 01:24 PM

lol, dont know about the Patriot thing, works for me but ill look into it and others shouldnt be hard to fix. Thanks for reporting btw. :p

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#3 Allied General

Allied General

    C&C Guild

  • Hosted
  • 6,918 posts
  • Location:United Kingdom
  • Projects:AGSA
  •  Modder

Posted 19 June 2006 - 10:11 PM

Well played as Cuba vs America, I found it harder as had to rely on ground forces more but less issues howeber there are issues :p
  • Cuban load screen shows old rhino tank model when ingame is heavy tank
  • Deployed promixity mine cloaks an player vehicle when next to it
  • Volkov WH should have Wall=yes, its an HE chaingun ....
  • MiGs uber powerful ... one mig turns a civ building to 2-3 cells red and blew up a battle lab in 1 run i would suggest 1 burst and a bit faster ...
  • Volkov makes a boris created sound (remember that when playing as USA)
  • Allied artillery pawn armour and buildings so easily, two shots kills a war factory and barracks

Edited by Allied General, 19 June 2006 - 10:14 PM.

Posted Image

#4 Cooper

Cooper
  • Members
  • 104 posts
  • Location:Thailand

Posted 20 June 2006 - 09:36 AM

I test yuri apocalype it great mod!!

#5 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 20 June 2006 - 02:41 PM

  • Volkov makes a boris created sound (remember that when playing as USA)


Ok... you sure you havent got old version? It isnt possible for the game to use Boris sounds, ill show you...

[BorisCreated]
Sounds=volksea volkseb volksec volksed volksee

See? Not even using same sound names.

  • Deployed promixity mine cloaks an player vehicle when next to it


Cant fix that.

  • Cuban load screen shows old rhino tank model when ingame is heavy tank


Technical hitch. :p

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#6 Apollo

Apollo

    The bringer of doom

  • Hosted
  • 3,467 posts
  • Location:Core of Nexus
  • Projects:Robot Storm, Project Phantom
  •  1337 Modder

Posted 20 June 2006 - 07:02 PM

Hehe, the Volkov chases half a map for enemy only to walk into enemy defenses if not stopped :)

2nd and 3rd music track are same track? :p

like AG said..allied artillery overpowered

Migs need speed and again seem too powerful

prism/tesla towers got water splashy impact anim?

Edited by Apollo, 20 June 2006 - 07:08 PM.

Posted Image

EAApoc wrote:
The only written law in a C&C game I ever saw is please Mr.Developer make it fun and give me a lot of **** to explode, o and don't you ever get another soul to play Kane but Joe Kucan. Aside from those two rules, all bets are off =) hehe
-APOC

#7 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 20 June 2006 - 07:20 PM

God knows whats happened to electro...

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#8 Speeder

Speeder

    #ControlMOre

  • Hosted
  • 8,917 posts
  • Location:Czech Republic
  • Projects:Mental Omega
  •  Mental Omega Creator

Posted 22 June 2006 - 11:20 AM

Aquaria Towers? Someone played too much Spyro 2 here. :p

mainbanner.jpg
bt_left.pngbt_fb.pngbt_yt.pngbt_tw.pngbt_md.pngbt_right.png
115776.png


#9 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 22 June 2006 - 02:46 PM

lol, fixed though, happens if you compress the inis with XCC Launcher. :p

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#10 Zeldrin

Zeldrin
  • Members
  • 47 posts
  • Location:Secret underground Nuke Silo, Denmark

Posted 24 June 2006 - 08:12 PM

Why does Petulengro say a Volkov voice when Firing?
I'm The Father of All Bombs

#11 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 24 June 2006 - 08:20 PM

LOL, because i replaced BorisAttack with volkov voices instead of BorisAttackCommand. But it is fixed for next version anyway. :rolleyes:

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#12 Paladin58

Paladin58

    I lurk moar...

  • Project Team
  • 2,384 posts
  • Location:Iowa, USA
  •  Drifting Gun-Toting Liberal, Forum Lurker

Posted 25 June 2006 - 12:42 AM

I know you've patched to 1.01, but I found two problems on 1.0. First, when I was playing on Sedona Pass as Germany against Russia in a Battle, after I killed all the enemies and buildings, I still didn't get the Victory message. I had gone through the entire map with Scanner drones, but still, nothing. The other bug is that when you try to sell the Patriot, the Not Sellable icon shows up instead of the dollar sign. That was on the same map. Also, in that map, the AI gets really constricted in 5, and doesn't do anything because some harvesters can't get to the Refinery. I'm not sure if it's the same for when the AI is Allied or Yuri, but it shows when the AI is Soviet.

OLD SIG
When history witnesses a great change Razgriz reveals itself,
first as a dark demon. As a demon it uses it power to rain death upon the land,
and then it dies. However after a period of slumber Razgriz returns
As the demon sleeps, man turns on man.
Its own blood, and madness soon cover the earth.
From the depths of despair awaken the Razgriz.
Its raven wings ablaze in majestic light.
Amidst the eternal waves of time
From a ripple of change shall the storm rise
Out of the abyss peer the eyes of a demon
Behold the Razgriz, its wings of black sheath
The demon soars through the dark skies
Fear and Death trail its shadow beneath
Until Men united wield a hallowed sabre
In Final Reckoning, the beast is slain.
Razgriz intrerpretation

Posted Image <-This stays up there for you, buddy!

#13 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 25 June 2006 - 10:11 AM

First one is YR bug, happens all the time, second must be just that map and same for third. I can do anything about AI being stupid on certain map positions.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#14 Guest_Guest_arman_*_*

Guest_Guest_arman_*_*
  • Guests

Posted 25 June 2006 - 02:56 PM

[*]Deployed promixity mine cloaks an player vehicle when next to it



Cant fix that.


You mean like the that your mine is a cloak generetor? if so, delete those codes and use Invisible=yes, that mean only YOU can se it, not even the AI, i use that code for my promixity mine and it works good

#15 Gamemate

Gamemate

    The former weird guy

  • Hosted
  • 1,443 posts
  • Location:Something with S
  • Projects:Drinking coffee
  •  Floating about

Posted 25 June 2006 - 05:33 PM

Yeah and recon error online with invisible tag... still seem good? ;)

Edit: Doubt Bolt will take coding advise from someone that uses 2000 debris for building anyway :umad:

Edited by gamemate, 25 June 2006 - 05:37 PM.

If people were more constructive with their comments, then this place would be more enjoyable
Posted Image
Posted Image

#16 UFOslava

UFOslava
  • Members
  • 49 posts
  • Location:Israel

Posted 26 June 2006 - 03:36 AM

Yet another bugs... ^_^
1)I cant load games...(and you know how hard to enjoy the battle without siege of 18 hours :D)
2)My pc (ai) cheats on me... you remember a bug with Yuri (v1.000), when you give him another MCV of any kind? :popcorn:
(in case you dont remember: Yuri deploys another MCV, then builds another 4-5 MCVs, deploys them and waits when will the attack comes...
After at least one base building is destroyed - he builds many more copies of that building...
The point is: he can build many war fctories and they work alltogether, all primary lol)
Your AI builds 3 times more tanks than any human player...
Make it fair somehow... :)
3)Soviet AI has a weak defenses and gets kicked by other AI players... :p
4)You should make a defensive mode to Yuris Phantom tank...like a deployment...
Stealth mode - invisible + not engaging enemies
Defensive mode - visible + engaging enemies
Swithing that would be useful...
Thanks...

Edited by UFOslava, 26 June 2006 - 03:48 AM.

Posted Image
Posted Image
Shoot your PC... thanks

#17 wthigon

wthigon

    Sup

  • Members
  • 127 posts
  • Projects:wthr 1.0
  •  Weird Guy

Posted 26 June 2006 - 07:27 AM

Dig sound plays in the spot where nuke is launched instead of nuke siren.
Posted Image
Posted Image

#18 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 26 June 2006 - 01:36 PM

Dont know about Nuke siron error, will look into. Also the AI is supposed to use more than one war factory etc, its supposed to do that to make it harder :p :p and cant do deployment unless the vehicle stops moving while deployed, which would need more graphics. :p

And arman, i dont want to cause anymore recons than standard rockpatch does. :p

Edited by OmegaBolt, 26 June 2006 - 03:42 PM.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#19 UFOslava

UFOslava
  • Members
  • 49 posts
  • Location:Israel

Posted 27 June 2006 - 07:40 AM

...cant do deployment unless the vehicle stops moving while deployed...

So what?
You deploy it and it disappears, instead of it appears "deployed" vehicle and so on, just like a soviet helicopter... :p
It lands, disappears, cannon appears instead and that it... i think we can leave with stopping vehicles... :ninja:

By the way do you want the rest of the bugs list? I got many more... some amazing too...
Like:
Yuris fist and Ghost cant shoot on units above them(on the hill or on the cliff) in some cases...

Edited by UFOslava, 27 June 2006 - 07:41 AM.

Posted Image
Posted Image
Shoot your PC... thanks

#20 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,273 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 27 June 2006 - 03:24 PM

Thats simple, its because RailGun logic doesnt allow it.. but of course give the rest of these "amazing" bugs.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users