Jump to content


Photo

EA's MOD SDK Updated


  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 23 September 2006 - 08:13 PM

It's quite unexpected, but EA has updated their MOD SDK. The primary addition seems to be support for Renegade.

* Added the option to export terrains for Command & Conquer: Renegade
* Added the AABox option to W3D Tools dialog
* Added example Dazzle.ini file into the 3dsmax7/plugins directory, which enables the Dazzle option in the W3D Tools dialog. Renegade modders will probably want to replace that file with the Dazzle.ini file that came with their original version of Renegade.

Download

Edited by 2playgames, 23 September 2006 - 08:13 PM.

bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#2 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 23 September 2006 - 09:20 PM

a GOOD SDK update would let us import bfme2 anims

                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#3 Pixel

Pixel

  • Hosted
  • 2,451 posts
  • Location:London, UK

Posted 23 September 2006 - 09:37 PM

Wont even allow me to install this update.

#4 milbot

milbot

    AWD moderator

  • Project Team
  • 534 posts
  • Location:Belgium
  • Projects:AWD projects
  •  AWD Development Team
  • Division:BFME
  • Job:Public Relations Director

Posted 23 September 2006 - 09:52 PM

You first have to remove the previous version before you can install the new version.
Posted Image

#5 cahik_

cahik_

    Sage engine ruler

  • Project Team
  • 1,896 posts
  • Location:Czech Republic
  • Projects:Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member and Crazy animator

Posted 23 September 2006 - 09:52 PM

you need to uninstal you current MOD SDK before instaling this version. but bfme2 anims still dont work :p

Posted Image

Posted Image
Posted Image


#6 morgoth946

morgoth946

    title available

  • Hosted
  • 630 posts
  • Location:Mallorca

Posted 23 September 2006 - 10:52 PM

the aabox... I got the bounding boxes to work marking obbox...
I think that it's not very useful, but thanks to EA anyway.
The Four Ages, the new english Website:

Posted Image

Posted Image

#7 Phil

Phil

    Force Majeure

  • Network Leaders
  • 7,971 posts
  • Location:Switzerland
  • Projects:Revora, C&C:Online
  •  Thought Police
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader
  • Donated
  • Association

Posted 23 September 2006 - 11:05 PM

I'm sure it's a nice addition for Renegade-modders. But you know EA, they somehow tend to make a real show out of it...

revorapresident.jpg
My Political Compass

Sieben Elefanten hatte Herr Dschin
Und da war dann noch der achte.
Sieben waren wild und der achte war zahm
Und der achte war's, der sie bewachte.


#8 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 24 September 2006 - 11:44 AM

so, it's not a MUST for us BFMEers?

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#9 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 24 September 2006 - 12:52 PM

i also wonder who still plays/mods renegade
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#10 Solinx

Solinx

    .

  • Undead
  • 3,100 posts
  • Location:The Netherlands
  • Projects:Real Life
  • Division:Revora
  • Job:Retired Leader / Manager

Posted 24 September 2006 - 01:17 PM

There are quite a few who still play it. But mod it? Dunno.

Solinx
Posted Image

"An expert is a man who has made all the mistakes which can be made in a very narrow field." - Niels Bohr


#11 Phil

Phil

    Force Majeure

  • Network Leaders
  • 7,971 posts
  • Location:Switzerland
  • Projects:Revora, C&C:Online
  •  Thought Police
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader
  • Donated
  • Association

Posted 24 September 2006 - 01:28 PM

There must be at least one really cool mod, which was mentioned by EA in the C&C3 Podcast... don't know the name though.

revorapresident.jpg
My Political Compass

Sieben Elefanten hatte Herr Dschin
Und da war dann noch der achte.
Sieben waren wild und der achte war zahm
Und der achte war's, der sie bewachte.


#12 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 24 September 2006 - 04:25 PM

i played renegade for a few days, but i forgot what it's about. what was it about?
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#13 Pixel

Pixel

  • Hosted
  • 2,451 posts
  • Location:London, UK

Posted 24 September 2006 - 05:52 PM

You first have to remove the previous version before you can install the new version.



you need to uninstal you current MOD SDK before instaling this version. but bfme2 anims still dont work :rolleyes:


How stupid am i?:p Thanks guys.

#14 Kelso

Kelso

    BFME Admin

  • Project Team
  • 1,467 posts
  • Projects:Rise of Rome, Rise of Rome 2
  •  AWD and T3A Team Chamber Leader
  • Division:BFME
  • Job:Designer: Rise of Rome 1 and 2

Posted 25 September 2006 - 12:33 AM

CnC Reborn which is based on Tiberian Sun and there is another one by many of the same people based on Red Alert.

The Renegade community is still pretty active for how old the game is.
Posted Image
Posted Image

#15 Celeglin

Celeglin

    Silhouette of a Serenade

  • Hosted
  • 2,468 posts
  • Projects:The Elven Alliance, Rhovanion Alliance
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 26 September 2006 - 07:19 PM

a GOOD SDK update would let us import bfme2 anims


*nods in agreement like nutz*

Posted Image
Posted Image


#16 Joe

Joe

    title available

  • Project Team
  • 886 posts
  • Location:England
  • Projects:Real Life

Posted 26 September 2006 - 08:05 PM

Even so, its got some useful stuff, you wont get everything will you? Just another thing for gil galad to work on ;)

Edited by Joe, 26 September 2006 - 08:06 PM.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#17 Solinx

Solinx

    .

  • Undead
  • 3,100 posts
  • Location:The Netherlands
  • Projects:Real Life
  • Division:Revora
  • Job:Retired Leader / Manager

Posted 26 September 2006 - 08:26 PM

While this update isn't directly BFME related, it's still good news. It shows that they haven't just kicked out a SDK and left it at that. They are continueing development on it and BFME 2 animations may yet come with a future version.

Solinx
Posted Image

"An expert is a man who has made all the mistakes which can be made in a very narrow field." - Niels Bohr





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users