Jump to content


Need help


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#1 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 06 February 2007 - 10:00 PM

I am trying to load the mod, but when it gets to the loading bar, it just locks up.

Any way to stop this?



I really want to try this thing. :)

#2 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,829 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 06 February 2007 - 10:45 PM

That is normal, depending on the amout of time of course :D
try it again right before you leave for something then check it when you get back
If not.............. I don't know :(

elvenlordbanner.jpg
 


#3 Guest_cowbell_*

Guest_cowbell_*
  • Guests

Posted 06 February 2007 - 11:02 PM

btw, whenever I play the mod, i can't play the elves in skirmish (there is no elven faction), and in the campaign, all new units are "missing", like you can use them and see them, but you don't know what their powers are, and what level they are at. Is this supposed to happen? :(

Also, i tried reinstalling both the mod and the game, but it still does not work.

#4 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,829 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 07 February 2007 - 01:43 AM

I have no clue as to why this happens :(
Try deleting your skirmish profiles(might want to save them first)
or maybe the target location is messed up
did you install bfme on a drive other then C:?
but that should cause it not to work at all
did you change where the mod itself downloads to?

elvenlordbanner.jpg
 


#5 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 07 February 2007 - 01:57 AM

this sounds like an illegal copy. So unless you are not explaining this right, you need to go and buy the game to play the mod.
Posted Image

#6 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 09 February 2007 - 12:14 AM

Rawr, this is my topic cowbell! :grin: :p


Well, I keep trying it, and should I save it to a folder first? because if I just click 'open' nothing is happening at all...

#7 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,829 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 09 February 2007 - 03:22 AM

Yeah, try that, I'm pretty sure that's what I did.
No, an illegal copy usally blows everything up and you lose in an illegal copy, but I dunno

elvenlordbanner.jpg
 


#8 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 09 February 2007 - 09:56 PM

If you're talking bout the actual installation, it is perfectly normal for it to stop responding for a few minutes, then it just finished and says installation complete. This is what happens with me
Posted Image

#9 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 11 February 2007 - 07:10 PM

Well, I got is loaded, I absolutely LOVE it.

But its easy to get bored since Elven units take so long to build. =S

And what does Elven Mist do?

#10 Lalmanegro

Lalmanegro
  • Members
  • 60 posts
  • Location:Texas
  •  Couch Potatoe

Posted 11 February 2007 - 07:23 PM

It continuously damages all enemies in the radius of the power, many times to the point of death ( :shiftee: ), im not sure but i think it also gives a defensive bonus to allied units in the radius of the power also
Posted Image
Posted Image

#11 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 11 February 2007 - 07:42 PM

negative on the defensive bonus. It also can MASSACRE the AOTD and Balrog if they get in it and stay in for too long :shiftee: . If you dont like the elves, try rohan. They have a reallly good team now

negative on the defensive bonus. It also can MASSACRE the AOTD and Balrog if they get in it and stay in for too long :blink: . If you dont like the elves, try rohan. They have a reallly good team now
Posted Image

#12 Olorin

Olorin

    Mithrandir

  • Members
  • 1,579 posts
  • Location:Australia
  •  That wandering conjuror...

Posted 12 February 2007 - 07:22 AM

^^ Definately. I hated them before Celeglin fixed them up, now I don't mind playing them. I still like Gondor and the Elves better though. :rolleyes:
Posted Image

...The Journey doesn't end here; death is just another path, one that we all must take. The grey rain curtain of this world rolls back, and all turns to silver glass. And then you see it. White shores...and beyond. A far green country, under a swift sunrise...

...Many folk like to know beforehand what is to be set on the table; but those who have laboured to prepare the feast like to keep their secret; for wonder makes the words of praise louder...

...Stand, Men of the West! Stand and wait! This is the hour of doom... ~ Gandalf the White, The Return of the King

#13 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 12 February 2007 - 06:28 PM

Is anything different with Gondor now besides Frodo/Sam?

Rohan is better now, but I got this mod for the Elves. (ownage heroes)

Ah well, if I want to use them I guess I will just have to sit tight. :rolleyes:

#14 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 12 February 2007 - 09:26 PM

Cel got rid of the golden armour for Gondor units. They now go from black cloth to silver armour. Heroes have been reskinned too.

Remember, Rohan only got new heroes because Legolas was moved to the Elves.

Edited by mh_gollum, 12 February 2007 - 09:26 PM.

Posted Image

#15 adummy

adummy

    Keep it Clean!

  • Project Team
  • 1,760 posts
  • Location:Arizona, USA

Posted 12 February 2007 - 10:03 PM

no, nothing has been changed to gondor other than frodo and sam (at least in the version you guys have(and the only thing i have different is reskinned gondor/ tower guards named fountain guards))
Posted Image

#16 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 13 February 2007 - 12:28 AM

One thing I found this that all terrain, except rocks + trees, goes progressively pitch black when "freezing rain" is used by AI. Right now I am in the campaign so...

Has this been found already?

#17 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,829 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 13 February 2007 - 12:46 AM

I'm pretty sure that is supposed to happen in the campaign, Helm's Deep anyways

elvenlordbanner.jpg
 


#18 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 13 February 2007 - 03:21 PM

Eh... Its kinda annoying since a few of my horses got chewed up by pikes because I could not see hills and such blocking me.

#19 Elvenlord

Elvenlord

    Polis Ranger

  • Advisors
  • 3,829 posts
  •  T3A Chamber Member

Posted 13 February 2007 - 11:12 PM

Sorry, I don't know what to tell you :(

elvenlordbanner.jpg
 


#20 Guest_cowbell_*

Guest_cowbell_*
  • Guests

Posted 14 February 2007 - 04:26 PM

I have no clue as to why this happens :(
Try deleting your skirmish profiles(might want to save them first)
or maybe the target location is messed up
did you install bfme on a drive other then C:?
but that should cause it not to work at all
did you change where the mod itself downloads to?


My game version is real(Genuine) :p




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users