Jump to content


Photo

Shadows of Evil Mod Update


  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#1 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 17 March 2007 - 11:09 PM

I've uploaded a new version of the Shadows of Evil mod to my website. This new version should work with the latest bfme1 patch, 1.03 or 1.04, whichever it is... can't remember :xd:

Let me know if there are any problems with it.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#2 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 31 March 2007 - 06:47 PM

Well I found a problem :p but I fixed it too so no worries. The error was a game.dat when you or the AI bought eomer.

The mod now definately works with patch 1.03 online multiplayer, adummy and I tested it ;)

You can download the fixed version of the mod at the site.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#3 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 13 April 2007 - 10:23 AM

Hello, I really like the mod, but i have this problem - And im not even sure its a problem but ill ask anyway;

Well, I downloaded your Boromir Captain of gondor, Both your aragons, and your Shadows of Evil Mod.
When i finished downloading them three seperate shortcuts/icons came up on my desktop and i can only play with the mod if i go into the shortcut, but i cant use all three at the same time. Also when i play it this way it doesnt seem to work online it just says;

This is a Different Version of the Game.


Thanks if you can Help me. :p

[If i dont reply to the message you send back, add me on msn kcaj_sreklov@hotmail.com]

#4 Pixel

Pixel

  • Hosted
  • 2,451 posts
  • Location:London, UK

Posted 13 April 2007 - 10:32 AM

If they are 3different mods, Then they can only be played separately. Unless someone combines them.

This is a Different Version of the Game.

You cannot use a modification online, Unless the players you want to play with have the mod aswell. Otherwhys it would be cheating. Only fair..

#5 zimoo

zimoo

    Ecthelion of the Fountain

  • Project Team
  • 2,009 posts
  • Location:Devon, England
  • Projects:Lurking until the off topic begins...
  •  Guardian of the Books

Posted 13 April 2007 - 11:10 AM

I believe that Kings of the West will combine all GTO's prior mods...
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Playing games? Ah, you'll never be a good modder if you get involved in actually playing them!


#6 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 13 April 2007 - 12:42 PM

it will :p

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#7 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 13 April 2007 - 07:38 PM

To expand on what FlameGuard said, you can only play mods in the custom games lobby with people who also have the mod installed and are currently running it.

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#8 King Earnur

King Earnur
  • Project Team
  • 216 posts
  • Location:Chino, California

Posted 05 May 2007 - 08:25 PM

I only have one problem with the game, that is whenever I play for more than 30 minutes it says the computer has to de-bug a break :lion: and it needs a code that involves alot of 0s and an 8 ;) but other than that this mod rules :p

#9 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 05 May 2007 - 11:48 PM

Does it happen with all the factions or just when you play as or against a certain one? If there is an error that far into the game it's possible I missed it when testing.

If you can narrow it down any I'll do some testing and figure out what's wrong :p

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#10 Githiran

Githiran

    Master strategist, if the troop numbers are right...

  • Project Team
  • 367 posts
  • Projects:RC Mod, Lone Wolf Beta Tester.
  •  Useless for anything but ideas...

Posted 19 May 2007 - 04:45 PM

i havent a clue what is wrong with it, but ill ask anyway.

i have just downloaded the mod and it has worked perfectly - up to the playing part. there are no errors but it plays the original bfme, not the mod.

i think my bfme is installed to the "G:\" drive, so what do i do to make it work? ive kept everything the same (installation stuff etc)
A master strategist, such as Zhuge Liang, will be remembered not for his intellect, but for his common sense.
Posted Image
Posted Image

#11 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 19 May 2007 - 04:57 PM

Find the shortcut to the mod, right click it, select properties, and there are a couple of file paths there and you need to make sure that G: is the drive letter

If it is already correct, what you have to do is edit the -mod command, so that instead of just saying modname.big, you have to write the full filepath
Posted Image

#12 Githiran

Githiran

    Master strategist, if the troop numbers are right...

  • Project Team
  • 367 posts
  • Projects:RC Mod, Lone Wolf Beta Tester.
  •  Useless for anything but ideas...

Posted 19 May 2007 - 06:25 PM

im terribly sorry i think it is working perfectly - i got it mixed with another mod and thought this one had things like different troops.

this mod has khamul, a different witch king and added saruman powers - just that right? if its that then this is the best installation method for mod.

and sorry it was all in the right places

Edited by Githiran, 19 May 2007 - 06:27 PM.

A master strategist, such as Zhuge Liang, will be remembered not for his intellect, but for his common sense.
Posted Image
Posted Image

#13 Guest_Guest_GothmogtheOrc_*_*

Guest_Guest_GothmogtheOrc_*_*
  • Guests

Posted 20 May 2007 - 04:55 AM

lol, Glad it's working for you now. And yes, this mod has Khamul, new WK, and new Saruman powers :popcorn:

-Gto

#14 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 20 June 2007 - 04:42 PM

Hey. I've got the same problem Githiran. I've gotten patch v1.03. I tried changing the properties (as I read earlier) but it wouldn't let me. But still when i play the game, the benefits of the mod aren't there at all

#15 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 20 June 2007 - 10:17 PM

Do you have bfme installed in the default directory? You're clicking on the new shortcut right? Did you change any of the install settings perhaps?

That's all I can think of off the top of my head...

-GothmogtheOrc

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#16 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 11 October 2007 - 06:05 AM

Well il click the Download Shadows of Evil thing but it says cannot find request on this server.

#17 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 11 October 2007 - 01:22 PM

That's odd, I just now tried it on my laptop and it worked fine. Would you mind trying it again to see if maybe it was a one time error?

-Gto

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#18 TheElofoftheHeadShot

TheElofoftheHeadShot
  • Members
  • 5 posts

Posted 12 October 2007 - 05:06 AM

Nope ive clicked it several times. maybe im not properly connected to the internet or something.

#19 GothmogtheOrc

GothmogtheOrc

    Ruler of the Morgul Vale

  • Hosted
  • 2,263 posts
  • Location:Great Lakes area, USA
  • Projects:Kings of the West Mod
  •  T3A Chamber Member - Retired

Posted 15 October 2007 - 06:14 PM

Maybe it's something to do with your browser... what browser are you using? IE? Firefox? Other?

I tried it with IE7 and it should work with Firefox, but it's possible that if you are using a different browser there could be a problem. If you use something other then IE7 or Firefox try it again with one of them.

-Gto

Nine%20rings.jpg
Click on my Sig to go to my BFME Modding site where you can download my mods.
KotW%20Morgul%20In-game.jpg
Kings of the West Mod Leader
*Retired. PM me if you need to get a hold of me as I'll get an email notification and should reply within a day or so*


#20 Guest_Aragorn II_*

Guest_Aragorn II_*
  • Guests

Posted 16 November 2007 - 10:25 PM

:blink: I've got a problem with the shadows of evil mod update

I have the ROTWK installed and updated with the 1.06 version and I have installed your mod but it creates a different folder from "my battle for midlle earth II Rise of The Witch King" in my aplication data and in the properties of the shorcut from your mod, what do I have to write in the two paths?




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users