Jump to content


Photo

3ds Max Question


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 kotsos13

kotsos13

    The most powerful of the Eldar

  • Project Team
  • 155 posts
  • Location:Greece, Athens
  • Projects:Tol Eressëa
  •  Tol Eressea Lead 2d Artist

Posted 02 June 2007 - 04:15 PM

You know, my uncle is a professional modeler and I asked him to give me his 3ds Max and he gave me 3ds Max 9. Is there any difference between these two?
God does not play dice
"Albert Einstein"

Posted Image

2D Artist


#2 Rudgey

Rudgey
  • Hosted
  • 141 posts
  • Location:England
  • Projects:Pirates Of The Carribean: Pirates Of The Seven Seas
  •  Modeler, mapper,2d art, noob skiner and coder

Posted 02 June 2007 - 04:18 PM

there are lots of 3ds max editions. i use 3ds max 7, there is also 8 and 9.

9 is just more advanced than the other 3ds max edtitions. but im pritty sure that the layout of all them are pritty much teh same so you should be fine.
RUDGEY

#3 kotsos13

kotsos13

    The most powerful of the Eldar

  • Project Team
  • 155 posts
  • Location:Greece, Athens
  • Projects:Tol Eressëa
  •  Tol Eressea Lead 2d Artist

Posted 02 June 2007 - 05:44 PM

I've installed 3ds max 9 and I cannot open w3d. Please help me
God does not play dice
"Albert Einstein"

Posted Image

2D Artist


#4 Rudgey

Rudgey
  • Hosted
  • 141 posts
  • Location:England
  • Projects:Pirates Of The Carribean: Pirates Of The Seven Seas
  •  Modeler, mapper,2d art, noob skiner and coder

Posted 02 June 2007 - 05:50 PM

you need the w3d importer that you use from renex
and place it in plugines
then it will work
RUDGEY

#5 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 02 June 2007 - 06:23 PM

Might work I belive.... It's made for 3D Max 7, and it works for 8 also (something special to do then?) and it might work for 9 too...

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#6 Clement

Clement

    title available

  • Network Staff
  • 1,442 posts
  • Location:France
  • Projects:Various
  •  T3A Team Chamber Member
  • Division:Revora
  • Job:Developer

Posted 02 June 2007 - 08:59 PM

It works for all three ;)

Edited by TheDeadPlayer, 02 June 2007 - 08:59 PM.

Posted Image

#7 Black_Serenade

Black_Serenade
  • Project Team
  • 215 posts
  • Location:England
  • Projects:Its a secret (: information to be released :)
  •  Coder, Moddeller, Binder, 2Dartist, Mapper, Noob animator and skinner.

Posted 02 June 2007 - 09:35 PM

The only problem i found with 9 is the the new w3d materials section you get with the MOD SDK it didn't work (as in not available) so i reverted back to 3ds max 7
Posted Image

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users