Jump to content


Photo

Bug reporting


  • This topic is locked This topic is locked
89 replies to this topic

#1 VK

VK

    title available

  • Hosted
  • 360 posts
  • Projects:NPatch, ETS, NEngine, etc

Posted 28 July 2007 - 12:29 PM

If you have IE please upload here a whole EXCEPT.TXT file (in the YR directory).
My site here: http://www.vk.cncguild.net - RP / NP / ETS / TOOLS.
Posted Image

#2 gordon-creAtive

gordon-creAtive
  • Members
  • 25 posts

Posted 28 July 2007 - 02:28 PM

I'm sure this is NPatch related because it never occured without NPatch on my computer:
Posted Image

#3 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,272 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 28 July 2007 - 04:00 PM

Whats the problem?

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#4 gordon-creAtive

gordon-creAtive
  • Members
  • 25 posts

Posted 28 July 2007 - 05:51 PM

Also this thread is for Internal Errors e.g. pop up window saying YR has crashed.

Your image just seemed like spam.


1. This thread is for bug reporting - see the topic title. It says that I have to post the EXCEPT.TXT in case a IE occurs - seems complicated to read the first post for perfect people like you.

2. Just take a closer look on the picture that's why I added it. In future I will add a picture-to-text description for guys like you.

In this picture you can see a part from the multiplayer match screen, the chat section. In this chat section some people spammed and after some lines THE BRACKETS WERE MISSING AND THE FONT COLOR TURNED TO RED. It's impossible that more than 1 ("one") person has the same color in multiplayer games of unpatched YR versions.


Are you still calling this spam? Ok I will stop my bug reporting, seems like I'm going on your nerves, I'm sry for it.

#5 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,272 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 28 July 2007 - 06:18 PM

That isn't a bug... you can do it with some typing thing like smilies in MSN. It's from standard YR.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#6 VK

VK

    title available

  • Hosted
  • 360 posts
  • Projects:NPatch, ETS, NEngine, etc

Posted 28 July 2007 - 07:09 PM

If someone don't understand yet - HERE BUG REPORT THREAD.
Not spam thread!. In future any messages not related with errors/bugs WILL BE DELETED.
My site here: http://www.vk.cncguild.net - RP / NP / ETS / TOOLS.
Posted Image

#7 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 28 July 2007 - 07:59 PM

That isn't a bug... you can do it with some typing thing like smilies in MSN. It's from standard YR.

Then I'm sorry. I never saw that before. It occured after the first time I run YR with NPatch.

#8 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 05 August 2007 - 08:15 PM

Random IE two times with the same EIP, I beleve it is a NPatch bug.

Expect: Simply click on this link
http://download1-2.f...5/21/except.txt

#9 Guest_MadMike_*

Guest_MadMike_*
  • Guests

Posted 07 August 2007 - 10:50 PM

so was that bug? Why dont you keep us updated with your work? Are you gonna try to fix recon bugs for NP SE? Inform us what you do sometime, that is what forum mostly is for...

#10 SSTG

SSTG

    most likely rs 2.0 is here dance

  • Hosted
  • 1,268 posts
  • Location:Underwater HQ somewhere near NZ
  • Projects:making a mod
  •  CnC Dark rising Head of mod development :p

Posted 09 August 2007 - 04:32 AM

I dunno if this is cause by me or Npatch but the EIP is one I have'nt seen before

Attached Files


Posted Image
Posted Image
Posted Image

#11 VK

VK

    title available

  • Hosted
  • 360 posts
  • Projects:NPatch, ETS, NEngine, etc

Posted 09 August 2007 - 02:17 PM

I dunno if this is cause by me or Npatch but the EIP is one I have'nt seen before

no information.
You should also add a information about IE.

[offtop]Do you really have Pentium Pro CPU?[/offtop]
My site here: http://www.vk.cncguild.net - RP / NP / ETS / TOOLS.
Posted Image

#12 SSTG

SSTG

    most likely rs 2.0 is here dance

  • Hosted
  • 1,268 posts
  • Location:Underwater HQ somewhere near NZ
  • Projects:making a mod
  •  CnC Dark rising Head of mod development :p

Posted 09 August 2007 - 02:51 PM

Well this IE appears randomly besides the ones that don't have IE messages recently this IE appeared about a few minutes while I was testing the soviet side

[Offtop]I dunno for sure but my system is a Intel Celeron [/offtop]

Edited by SSTG, 09 August 2007 - 02:56 PM.

Posted Image
Posted Image
Posted Image

#13 VK

VK

    title available

  • Hosted
  • 360 posts
  • Projects:NPatch, ETS, NEngine, etc

Posted 09 August 2007 - 03:54 PM

Well this IE appears randomly besides the ones that don't have IE messages recently this IE appeared about a few minutes while I was testing the soviet side

that kind of features you use from NP?

[Offtop]Is your Intel Celeron new model?[/offtop]
My site here: http://www.vk.cncguild.net - RP / NP / ETS / TOOLS.
Posted Image

#14 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,272 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 09 August 2007 - 09:04 PM

Is the SovietAdvancedPower tag completely unused in NPatch, as in it isn't even parsed? I noticed that without that tag in RP my Soviet's got IEs.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#15 SSTG

SSTG

    most likely rs 2.0 is here dance

  • Hosted
  • 1,268 posts
  • Location:Underwater HQ somewhere near NZ
  • Projects:making a mod
  •  CnC Dark rising Head of mod development :p

Posted 10 August 2007 - 02:35 AM

Upgrade SW
paradrop SW
2 Airstrike SWs
Lightning storm SW
tried using the immunity logic for the terrorist
Advancedpower tag

I think thats it I'll have to get through my rules ini to make sure though

[Offtop]I got it about 2 years ago in my laptop [Offtop]
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#16 SSTG

SSTG

    most likely rs 2.0 is here dance

  • Hosted
  • 1,268 posts
  • Location:Underwater HQ somewhere near NZ
  • Projects:making a mod
  •  CnC Dark rising Head of mod development :p

Posted 12 August 2007 - 08:59 AM

Ok I think the other thing I'm using is the custom palette tag as a temp to get a TS GDI MCV the right colours
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#17 VK

VK

    title available

  • Hosted
  • 360 posts
  • Projects:NPatch, ETS, NEngine, etc

Posted 12 August 2007 - 11:17 AM

Is the SovietAdvancedPower tag completely unused in NPatch, as in it isn't even parsed? I noticed that without that tag in RP my Soviet's got IEs.

SovietAdvancedPower parsed, but not used. The same as old NodAdvancedPower.
My site here: http://www.vk.cncguild.net - RP / NP / ETS / TOOLS.
Posted Image

#18 Gaffel

Gaffel

    title available

  • Members
  • 387 posts
  •  <-_->

Posted 14 August 2007 - 01:13 AM

This is what NP help says:

IsBigLaser=[bool]. If you set it to yes, you will have the same effect as prism tower laser with support beams.


It dont work at all

#19 OmegaBolt

OmegaBolt

    Lost In The New Real

  • Hosted
  • 6,272 posts
  • Location:London, England
  • Projects:Red-Resurrection
  •  O'Bolt

Posted 14 August 2007 - 07:54 AM

You need to have IsHouseColor=yes on the same weapon.

Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image


#20 TX1138

TX1138

    TEXT UNRELATED

  • Project Team
  • 866 posts
  • Location:Australia
  • Projects:...
  •  Giant Spectrum Panda

Posted 14 August 2007 - 07:55 AM

You must also have 'LaserSize=*' for that tag to work

Edited by TX1138, 14 August 2007 - 07:56 AM.

Posted Image

Realism is so overrated it isn't even funny. You already know what happens in reality, how is that entertaining...?





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users