Jump to content


Photo

Website


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 RedstarsamuraiLuke

RedstarsamuraiLuke
  • Members
  • 107 posts
  • Projects:Story of:gundam seed chaos

Posted 13 August 2007 - 10:40 PM

the main website seems kinda' deadish. no updates the pic of the month is the same from 2 months ago the team part isnt up yet, character bios, screenies, and news havent been update for awhile
sry if i'm sounding bitchy but just thought i'd say

#2 Sykes

Sykes

    title available

  • Project Team
  • 385 posts
  • Location:Massachusetts, USA
  • Projects:Gundam Legacy

Posted 13 August 2007 - 10:56 PM

Since my IP adress is stilled banned from the server I am currently unable to update the site. I still cant even access the forums unless I go through a proxy server. So until I actually get a permanent fix to this problem there is most likely not going to be any large updates to the website.
Posted Image

#3 RedstarsamuraiLuke

RedstarsamuraiLuke
  • Members
  • 107 posts
  • Projects:Story of:gundam seed chaos

Posted 13 August 2007 - 11:13 PM

banned server?

#4 Infinity238

Infinity238

    Gundam Legacy MoD Leader

  • Hosted
  • 1,132 posts
  • Location:British Columbia, Canada

Posted 13 August 2007 - 11:50 PM

Actually I can still update the site, just so much on the go I haven't done it yet.



Posted Image
-Metallica's next album will rule the world.

My Blog, My Deviant Art page, My Youtube


#5 Soul

Soul

    Divine Chaos

  • Project Team
  • 3,781 posts
  • Location:Ontario, Canada.
  • Projects:Sigma Invasion
  •  This person isn't important

Posted 14 August 2007 - 12:32 AM

Since my IP adress is stilled banned from the server I am currently unable to update the site. I still cant even access the forums unless I go through a proxy server. So until I actually get a permanent fix to this problem there is most likely not going to be any large updates to the website.

How come your banned?
Posted ImagePosted Image

Soul 2.4

Background process. Has something to do with some activity going on somewhere. Sorting junkmail, I think. No value or interest. Doesn't do much except hog resource.


#6 Sykes

Sykes

    title available

  • Project Team
  • 385 posts
  • Location:Massachusetts, USA
  • Projects:Gundam Legacy

Posted 14 August 2007 - 12:58 AM

Dont know exactly. Banshee said that ever since they moved to the new server it has been randomly banning people. Problem is that Mastermind is the only one who can fix it and he is busy I guess.
Posted Image

#7 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 14 August 2007 - 02:30 AM

The server has an anti-brute force protection that bans who miss the FTP name or password in 10 consecutive attempts.

But I've been checking if his old IP (checking the posts he did in april) was in the server ban list (now I can also do it and not only Mastermind) and, surprisingly, it is not. So, you were probably unbanned for ages and you were not informed of it.
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#8 Sykes

Sykes

    title available

  • Project Team
  • 385 posts
  • Location:Massachusetts, USA
  • Projects:Gundam Legacy

Posted 14 August 2007 - 07:42 PM

Well thats odd because I still cant access the site. I dont think its a DNS problem because ive added the need line to my hosts file with no affect. I cant be sure though because for some reason I cant open my command prompt.

Also I use a router but my other computer can connect fine, just not this one.

Edited by Sykes, 14 August 2007 - 08:38 PM.

Posted Image

#9 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 14 August 2007 - 10:11 PM

What is the line in your hosts file? (maybe it might be outdated)
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#10 Sykes

Sykes

    title available

  • Project Team
  • 385 posts
  • Location:Massachusetts, USA
  • Projects:Gundam Legacy

Posted 14 August 2007 - 10:20 PM

The line I put in was

75.126.231.34 forums.revora.net
Posted Image

#11 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 15 August 2007 - 08:24 PM

The line is correct. There is some problem between your ISP and our server or your IP changed. Could you email me it, so I can check if your IP is in the server ban list?
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#12 Sykes

Sykes

    title available

  • Project Team
  • 385 posts
  • Location:Massachusetts, USA
  • Projects:Gundam Legacy

Posted 16 August 2007 - 12:48 AM

Is there a way to figure out my IP address without the command prompt because for some reason mine just wont cooperate.
Posted Image

#13 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 16 August 2007 - 02:49 AM

Of course.
http://myip.dk/
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#14 Sykes

Sykes

    title available

  • Project Team
  • 385 posts
  • Location:Massachusetts, USA
  • Projects:Gundam Legacy

Posted 16 August 2007 - 06:22 PM

Email Sent.
Posted Image

#15 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 16 August 2007 - 08:38 PM

Your IP is definitelly not banned in the server, neither in the forums. I've checked and re-checked every list of IP bans that the server consider, even public ones and your IP is not there. Your IP isn't banned on Revora forums either. The server and forums have no hostnames banned, so your hostname wasn't banned either.

I have no idea of what prevents you from accessing Revora.

Have you tried to access Revora through IP based addresses? I.e.:

http://75.126.231.34/~revora/
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users