Jump to content


Photo

Login Problems


  • Please log in to reply
28 replies to this topic

#21 Solinx

Solinx

    .

  • Undead
  • 3,100 posts
  • Location:The Netherlands
  • Projects:Real Life
  • Division:Revora
  • Job:Retired Leader / Manager

Posted 08 February 2008 - 04:16 PM

Good to hear it at least brought some progress :p

Solinx
Posted Image

"An expert is a man who has made all the mistakes which can be made in a very narrow field." - Niels Bohr


#22 Kilkakon

Kilkakon

    That Great Krusader

  • Hosted
  • 101 posts
  • Location:Serpentine, Perth, Australia
  • Projects:The Keating Konflict, Strawberry Fields Forever
  •  Keating Konflux Leader

Posted 12 March 2008 - 09:23 AM

Unfortunately, the problem still persists. As I am ignorant of server or forum management I am afraid I can offer no solution, sort of reversing the upgrade (which is, of course, crazy).

In saying this, I haven't actually found a single feature added by the upgrade that I actually liked or found useful. Of course, this is merely a personal opinion and could most likely be wrong.
Posted Image

#23 Guest_Darknessvolt_*

Guest_Darknessvolt_*
  • Guests

Posted 12 March 2008 - 01:46 PM

I also have a problem whenever I log in. (actually only IN this website. Not youtube or yahoo...).


Access Denied (license_expired)


A license has expired on the Proxy, and your request is not permitted: "The SGOS license has expired"
A new license must be obtained.

For assistance, contact your network support team.

#24 Solinx

Solinx

    .

  • Undead
  • 3,100 posts
  • Location:The Netherlands
  • Projects:Real Life
  • Division:Revora
  • Job:Retired Leader / Manager

Posted 12 March 2008 - 06:04 PM

Unfortunately, the problem still persists. As I am ignorant of server or forum management I am afraid I can offer no solution, sort of reversing the upgrade (which is, of course, crazy).

In saying this, I haven't actually found a single feature added by the upgrade that I actually liked or found useful. Of course, this is merely a personal opinion and could most likely be wrong.

That is not good...
Perhaps you have forums.revora.net in a filter that prevents the cookies from being kept?
If you can't find any filter, or don't know where to look, I'm afraid you'll have to wait for a more technical experienced staffmember...

btw. The feature that made all other additional features irrelevant was increased security. :p

I also have a problem whenever I log in. (actually only IN this website. Not youtube or yahoo...).


Access Denied (license_expired)


A license has expired on the Proxy, and your request is not permitted: "The SGOS license has expired"
A new license must be obtained.

For assistance, contact your network support team.

Never heard of this error before, so I looked it up.
Restarting everything, including the modem, seemed to have done the trick for that guy. Perhaps it will work for you too?

Otherwise, like Kilkakon, you'd have to wait for a staffmember with more technical knowledge.


Solinx
Posted Image

"An expert is a man who has made all the mistakes which can be made in a very narrow field." - Niels Bohr


#25 Guest_Darknessvolt_*

Guest_Darknessvolt_*
  • Guests

Posted 14 March 2008 - 02:32 PM

I also have a problem whenever I log in. (actually only IN this website. Not youtube or yahoo...).


Access Denied (license_expired)


A license has expired on the Proxy, and your request is not permitted: "The SGOS license has expired"
A new license must be obtained.

For assistance, contact your network support team.

Never heard of this error before, so I looked it up.
Restarting everything, including the modem, seemed to have done the trick for that guy. Perhaps it will work for you too?

Otherwise, like Kilkakon, you'd have to wait for a staffmember with more technical knowledge.


Solinx


Got it fixed! Thanks Solinx! :grin:

#26 Kilkakon

Kilkakon

    That Great Krusader

  • Hosted
  • 101 posts
  • Location:Serpentine, Perth, Australia
  • Projects:The Keating Konflict, Strawberry Fields Forever
  •  Keating Konflux Leader

Posted 20 March 2008 - 08:55 AM

All systems appear to be go, Solinx.

Thank you for your help.
Posted Image

#27 Guest_Darknessvolt_*

Guest_Darknessvolt_*
  • Guests

Posted 27 March 2008 - 02:44 PM

Sorry for bump but I have another problem:

Whenever I log-in to the Revora Forums so I'm logged in, but if I go to other topic or forum I automatically log-out or it says "you are not logged" in when I'll post or download something. So if I'll refresh the page sometimes it will work and sometimes not. It shows my logged in as: darknessvolt.

I'm using IE7 and have sloooow internet. Like I only have 512 to 712 Kbps speed. Globelines Broadband.

#28 Destroyer

Destroyer

    Byte me

  • Members
  • 2,305 posts
  • Location:My back pocket
  • Projects:Having fun
  •  Just this guy, you know?

Posted 31 March 2008 - 12:30 AM

Every once in a while, I get logged out here when visiting for the first time in a browser session. This started about a week ago, and is still happening (as it just happened now). This time could be explained if the system locks cookies to an IP, as I just moved back to my dorm, but the other times I should have been on the same IP.

#29 Solinx

Solinx

    .

  • Undead
  • 3,100 posts
  • Location:The Netherlands
  • Projects:Real Life
  • Division:Revora
  • Job:Retired Leader / Manager

Posted 01 April 2008 - 10:11 AM

@Destroyer

Yesterday I encountered the same issue as you have.
As far as I'm aware, I didn't change a thing, so I'm quite stumped on what the cause is, let alone what would solve it. :(

@Darknessvolt

What you describe is yet again a first for me. This time there is nothing I can do to help you tho :(

Solinx
Posted Image

"An expert is a man who has made all the mistakes which can be made in a very narrow field." - Niels Bohr





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users