Jump to content


Photo

i have problem with installtion patch 1.03 of bfme1


  • Please log in to reply
109 replies to this topic

#41 Taralom

Taralom

    Self-proclaimed A**hole

  • Project Team
  • 1,519 posts
  • Location:Not here
  • Projects:Turned to Writing
  •  I R GOOGL'd

Posted 17 February 2008 - 05:11 PM

1. no
2. no
3. no
If the above post offended you in any way,
please take note that, until further notice, I don't care, so get lost.

#42 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 17 February 2008 - 06:02 PM

What he said.

No one here is stupid enough to make a mod for one person. Either find a mod that adds what you want, or learn to mod yourself.
Posted Image

#43 Pixel

Pixel

  • Hosted
  • 2,451 posts
  • Location:London, UK

Posted 17 February 2008 - 06:19 PM

Try Elvenstar Mod..

#44 ambershee

ambershee

    Nimbusfish Rawks

  • Hosted
  • 3,114 posts
  • Location:Derby, UK
  • Projects:Mutator Week & Unreal 3 Projects
  •  Mad Mod Boffin

Posted 17 February 2008 - 11:39 PM

Guys, what say about cracked stuff and all is correct, but from a technical point of view a crack cannot cause this problem. It's clearly (for modders :lol:) caused by conflicting content in the INI files.


Nah, a crack can cause the patching not to happen correctly; meaning that the game.dat references are wrong in respects to certain ini configurations :p

#45 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 18 February 2008 - 10:48 AM

I believe a crack will generally cause the patch to cancel immediately, but I'm not sure. In any case, what I meant was that, after the game is patched correctly, the crack should not cause trouble.
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#46 ambershee

ambershee

    Nimbusfish Rawks

  • Hosted
  • 3,114 posts
  • Location:Derby, UK
  • Projects:Mutator Week & Unreal 3 Projects
  •  Mad Mod Boffin

Posted 18 February 2008 - 12:15 PM

I suppose it would depend on how the crack worked in the first place, and if the updater worked out that patching was failing.

But that's a moot point in an otherwise worrying thread XD

#47 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 18 February 2008 - 12:20 PM

But that's a moot point in an otherwise worrying thread XD

What would forums be if not a place to endlessly discuss moot points? :lol:
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#48 Guest_sajjad_*

Guest_sajjad_*
  • Guests

Posted 19 February 2008 - 01:21 PM

i want to know how play bfme with other player on internet?

#49 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 19 February 2008 - 02:13 PM

You open the game...
You go into Multiplayer
You go into Online Play
you have to create an account (AFAIRemember)
Then seek out other players...


geez, have you never played the game before? :)

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#50 ambershee

ambershee

    Nimbusfish Rawks

  • Hosted
  • 3,114 posts
  • Location:Derby, UK
  • Projects:Mutator Week & Unreal 3 Projects
  •  Mad Mod Boffin

Posted 19 February 2008 - 03:41 PM

Surely this is just a piss-take.

#51 Guest_sajjad_*

Guest_sajjad_*
  • Guests

Posted 19 February 2008 - 05:55 PM

I create account in online menu of bfme.but for complete the account it wants me to enter registeration code and i enter serial number of cd but it cant accept.what code i must enter?
2.what the zip code of america?

#52 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 9,001 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 20 February 2008 - 03:02 AM

WAREZ - Software piracy is illegal and immoral. We do not condone it, nor will we allow any discussion of it.


http://forums.revora...?act=boardrules
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#53 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 20 February 2008 - 03:18 PM

I create account in online menu of bfme.but for complete the account it wants me to enter registeration code and i enter serial number of cd but it cant accept.

then get an original key :p
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#54 Guest_SAJJAD_*

Guest_SAJJAD_*
  • Guests

Posted 23 February 2008 - 04:29 PM

Do you means this key:8599-J4MX-7QE5-C9TM-WKCV.
take me orginal serial if it isnt.

#55 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 23 February 2008 - 05:46 PM

did that come off the back of your manual? if not, it's not original
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#56 Guest_javad_*

Guest_javad_*
  • Guests

Posted 24 February 2008 - 10:17 AM

yes. I found it in crack folder of cd.

#57 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 24 February 2008 - 12:50 PM

so guess why it doesn't work?
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#58 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 24 February 2008 - 01:58 PM

smilie in post 'headline', almost identical name....

not the same IP doesn't seem to bother me, it looks like the same fella :p

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#59 Guest_sajjad_*

Guest_sajjad_*
  • Guests

Posted 28 February 2008 - 05:37 AM

can you write me a orginal keys that you have? or can you create an account and give me username and password.please

#60 prophetUK

prophetUK
  • Members
  • 37 posts
  • Location:England, UK

Posted 28 February 2008 - 07:42 AM

Posted Image

Isn't this guy breaching forum rules here by going on about a cracked piece of software? If we ignore it, it might go away.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users