Jump to content


Everything is pink and black!


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Guest_Brynjolfr_*

Guest_Brynjolfr_*
  • Guests

Posted 31 August 2008 - 01:20 AM

Hi! When I start the mod and reach the main menu, the backround is black, and all the menu-options are pink! When I play a skirmish-game the entire screen is black, save for some parts of the minimap (which are pink). I got the v 1.06 patch, and I installed the mod properly. Anyone who has a clue on what this issue might be caused by?

#2 av8r

av8r

    SEE Support Mgr

  • Project Team
  • 489 posts
  • Location:Florida
  • Projects:SEE

Posted 31 August 2008 - 01:44 AM

Double check the info in these posts and see if it matches how you installed the game

http://forums.revora...showtopic=55835

http://forums.revora...showtopic=62575

http://forums.revora...showtopic=60454

Let us know..
Posted Image
Posted Image

Posted Image

#3 Guest_Brynjolfr_*

Guest_Brynjolfr_*
  • Guests

Posted 31 August 2008 - 09:31 AM

Double check the info in these posts and see if it matches how you installed the game

http://forums.revora...showtopic=55835

http://forums.revora...showtopic=62575

http://forums.revora...showtopic=60454

Let us know..



Aha! Now I think I know what I did wrong. I copied the maps inside SSE to the install directory. No wonder the vanilla game didn't work :)

#4 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 31 August 2008 - 09:34 AM

Double check the info in these posts and see if it matches how you installed the game

http://forums.revora...showtopic=55835

http://forums.revora...showtopic=62575

http://forums.revora...showtopic=60454

Let us know..



Aha! Now I think I know what I did wrong. I copied the maps inside SSE to the install directory. No wonder the vanilla game didn't work :)


SEE*

#5 Guest_Brynjolfr_*

Guest_Brynjolfr_*
  • Guests

Posted 31 August 2008 - 12:26 PM

Double check the info in these posts and see if it matches how you installed the game

http://forums.revora...showtopic=55835

http://forums.revora...showtopic=62575

http://forums.revora...showtopic=60454

Let us know..


Thanks, that helped a bit :) At least now I don't get a black/pink main-menu. I can even play skirmish-games now. However, I've encountered some in-game bugs: SEE icons (new upgrades, heroes, units, buildings etc.) are pink or grey, some units' textures are a bit messed up (Glorfindel is unrecognizable, King brand is entierly pink [looks quite hillarious!] and Moria/Goblin units have pink shields and/or weapons), and Men of the West doesn't have any Rohan heroes (perhaps not a bug, but I had expected them to have that).

#6 Jonasking

Jonasking

    title available

  • Project Team
  • 451 posts
  • Location:Sweden
  • Projects:Finished Projects

Posted 31 August 2008 - 01:50 PM

Bugs should be reported in the Bugs topic(Look in S.E.E Devolpment).All pink stuff is becouse you have the wrong shourtcut,please look again at those tutorials.

#7 Guest_Brynjolfr_*

Guest_Brynjolfr_*
  • Guests

Posted 02 September 2008 - 02:35 PM

Huzzah! :good: The bugs I had are no more! I reinstalled the game and mod, and I was just about to reinstall the patch, when I read that "this patch will patch your game to 1.05". I had 1.05 all the time... no wonder the mod bugged. The 1.06 I had downloaded was wrongly named all the time! After some searching, I finally found a 1.06 that wasn't 1.06 only by name

#8 Nazgûl

Nazgûl

    S.E.E. Team Leader

  • Hosted
  • 10,561 posts
  • Location:Sweden
  • Projects:BFME2 - Nazgûl's Special Extended Edition
  •  Veteran

Posted 02 September 2008 - 02:58 PM

There ya go :good:

// C}{riZpc_punch.gif
"Do not come between the Nazgûl and his mod!"
SEE_Banner_2008.jpg
SEE-Team_Leader.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I S.E.E. YOU! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
----------------------------------------------------------------------------------------------------


#9 av8r

av8r

    SEE Support Mgr

  • Project Team
  • 489 posts
  • Location:Florida
  • Projects:SEE

Posted 02 September 2008 - 06:59 PM

The 1.06 I had downloaded was wrongly named all the time! After some searching, I finally found a 1.06 that wasn't 1.06 only by name

Where were you getting it from?

If it was not from one of the sites recommended here, you might run a scan on your computer for bugs and such.

Could you not use the games built-in updater?
Posted Image
Posted Image

Posted Image

#10 Guest_Brynjolfr_*

Guest_Brynjolfr_*
  • Guests

Posted 02 September 2008 - 08:51 PM

The 1.06 I had downloaded was wrongly named all the time! After some searching, I finally found a 1.06 that wasn't 1.06 only by name

Where were you getting it from?

If it was not from one of the sites recommended here, you might run a scan on your computer for bugs and such.

Could you not use the games built-in updater?



I did use the built-in updater, but our internet wasn't that good at the time so it couldn't connect, so I just got dowloaded it from Gamershell (or whatever it was).

#11 av8r

av8r

    SEE Support Mgr

  • Project Team
  • 489 posts
  • Location:Florida
  • Projects:SEE

Posted 03 September 2008 - 12:09 PM

Alright, thanks. Look for the ones linked to from here and try them

with this and your other posts about issues, you might do an uninstall of bfme2 and then manually delete and files left from the auto uninstall, then reinstall and patch to 106

let us know..
Posted Image
Posted Image

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users