Jump to content


Photo

mod problems


  • Please log in to reply
32 replies to this topic

#21 Golan

Golan
  • Members
  • 120 posts
  •  Off-Duty

Posted 19 January 2009 - 11:39 AM

Instead of this:
<Behaviors>

<PassiveAreaEffectBehavior
 id="ModuleTag_PassiveAreaEffect"
 xai:joinAction="Overwrite"
 AffectAttached="true"
 AffectUnderAttack="true"
 EffectRadius="0"
 HealFX="FX_Repair"
 HealingPointsPerSecond="300"
 NonStackable="false">
<AllowFilter
  Exclude="AIRCRAFT HORDE PRODUCED_AT_HELIPAD"
  Include="VEHICLE HUGE_VEHICLE"
  Relationship="ALLIES" Rule="ANY"/>
<SlavedUpdate
 id="ModuleTag_SlavedUpdate"
 xai:joinAction="Replace"
 AttackRange="0"
 GuardMaxRange="250"
 GuardWanderRange="200"
 LeashRange="500"
 UseSlaverAsControlForEvaObjectSightedEvents="false"/>
</PassiveAreaEffectBehavior>

<AttachUpdate
 id="ModuleTag_Attach"
 xai:joinAction="Overwrite"
 CanAttachToHordeMembers="true"
 CloseEnoughRange="20.0"
 DetachWhenParentHealed="true"
 DetachWhenParentOutOfSlavedRange="true"
 Flags="FIND_BEST_PARENT UNCONTAINED_ONLY SAME_PLAYER_ONLY ONE_ATTACH_PER_PARENT"
 InitialAttachDelay="2.0s" ParentStatus="UNDERGOING_REPAIR"
 Range="400.0"
 RequireFullyHealedToDetach="true"
 ScanForNewParentWhenDetached="true"
 Teleport="false"
 UseGeometry="true">
<ObjectFilter
  Exclude="AIRCRAFT HORDE PRODUCED_AT_HELIPAD"
  Include="VEHICLE HUGE_VEHICLE"
  Relationship="ALLIES" Rule="ANY"/>
</AttachUpdate>
</Behaviors>

do it this way:
<Behaviors>

<PassiveAreaEffectBehavior
 id="ModuleTag_PassiveAreaEffect"
 xai:joinAction="Overwrite"
 AffectAttached="true"
 AffectUnderAttack="true"
 EffectRadius="0"
 HealFX="FX_Repair"
 HealingPointsPerSecond="300"
 NonStackable="false">
<AllowFilter
  Exclude="AIRCRAFT HORDE PRODUCED_AT_HELIPAD"
  Include="VEHICLE HUGE_VEHICLE"
  Relationship="ALLIES" Rule="ANY"/>
</PassiveAreaEffectBehavior>

<SlavedUpdate
 id="ModuleTag_SlavedUpdate"
 xai:joinAction="Replace"
 AttackRange="0"
 GuardMaxRange="250"
 GuardWanderRange="200"
 LeashRange="500"
 UseSlaverAsControlForEvaObjectSightedEvents="false"/>

<AttachUpdate
 id="ModuleTag_Attach"
 xai:joinAction="Overwrite"
 CanAttachToHordeMembers="true"
 CloseEnoughRange="20.0"
 DetachWhenParentHealed="true"
 DetachWhenParentOutOfSlavedRange="true"
 Flags="FIND_BEST_PARENT UNCONTAINED_ONLY SAME_PLAYER_ONLY ONE_ATTACH_PER_PARENT"
 InitialAttachDelay="2.0s" ParentStatus="UNDERGOING_REPAIR"
 Range="400.0"
 RequireFullyHealedToDetach="true"
 ScanForNewParentWhenDetached="true"
 Teleport="false"
 UseGeometry="true">
<ObjectFilter
  Exclude="AIRCRAFT HORDE PRODUCED_AT_HELIPAD"
  Include="VEHICLE HUGE_VEHICLE"
  Relationship="ALLIES" Rule="ANY"/>
</AttachUpdate>
</Behaviors>

Edited by Golan, 21 January 2009 - 12:21 PM.

Posted Image


#22 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 20 January 2009 - 05:43 AM

good day to all
the code saved but can't compile just i told you and the attached file is the log that appears the problem
i make the code just you told me but i don't know why every time i compile i got error

Attached Thumbnails

  • untitled.JPG


#23 Phil

Phil

    Force Majeure

  • Network Leaders
  • 7,971 posts
  • Location:Switzerland
  • Projects:Revora, C&C:Online
  •  Thought Police
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader
  • Donated
  • Association

Posted 20 January 2009 - 06:53 PM

You need to do as Golan said and move the SlavedUpdate outside of the PassiveAreaEffectBehavior because it does not belong there (that's what the compiler error message means).

revorapresident.jpg
My Political Compass

Sieben Elefanten hatte Herr Dschin
Und da war dann noch der achte.
Sieben waren wild und der achte war zahm
Und der achte war's, der sie bewachte.


#24 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 20 January 2009 - 09:31 PM

good day to all
you don't understand what i'am do if you have a solution answer me if not plz be silence and let the good guys that they have minds help me

#25 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 20 January 2009 - 09:32 PM

good day to all
i try the code in and out the passive area in attach update and outside it but there is something wrong
if somebody have the solution tell me guys

#26 Phil

Phil

    Force Majeure

  • Network Leaders
  • 7,971 posts
  • Location:Switzerland
  • Projects:Revora, C&C:Online
  •  Thought Police
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader
  • Donated
  • Association

Posted 20 January 2009 - 09:55 PM

Okay, some suggestions:

1. Don't be rude or people will soon refuse to help.
2. I understand that english is not everybody's native language, but please at least try to keep some level of grammar (punctuation, for example). That makes your posts a lot easier to read.
3. Read! Don't claim others don't understand your problem when you don't try to understand the problem yourself and the solutions that others suggest.

revorapresident.jpg
My Political Compass

Sieben Elefanten hatte Herr Dschin
Und da war dann noch der achte.
Sieben waren wild und der achte war zahm
Und der achte war's, der sie bewachte.


#27 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 20 January 2009 - 10:08 PM

thx for your response and your suggestions but if you read this forum of my mod you see that you every time don't give me an answer of any question and you don't understand me very well
and golan understand me from the begining and try to help me but you not
from five month ago i prepare and manage my mod with myself and when i add a reply i do a deep search about my problem before i add it plz be more effective with modding forum for helping people who want to understand the games modding
thx

#28 Golan

Golan
  • Members
  • 120 posts
  •  Off-Duty

Posted 21 January 2009 - 12:18 PM

Dark Lord of the Sith understands your problem very well - the error report you´ve posted clearly shows that the SlavedUpdate is still part of the PassiveAreaEffectBehavior in your mod´s files. There´s no point searching for another solution as moving the SlavedUpdate outside of the PassiveAreaEffectBehavior is the only possible solution.

Posted Image


#29 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2009 - 12:30 PM

good day to all
thx for your response but when i write my topic i try to place the slave update outside the PassiveAreaEffectBehavior and the program save it but when i compile the mod it still the same condition that i have sent "the log screen"
what i can do in this the code might be something wrong i don't know can you try it and tell me?
thx again

#30 Golan

Golan
  • Members
  • 120 posts
  •  Off-Duty

Posted 21 January 2009 - 04:32 PM

Stop using TibEd and edit the xmls directly.

Posted Image


#31 Phil

Phil

    Force Majeure

  • Network Leaders
  • 7,971 posts
  • Location:Switzerland
  • Projects:Revora, C&C:Online
  •  Thought Police
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader
  • Donated
  • Association

Posted 21 January 2009 - 09:24 PM

thx for your response and your suggestions but if you read this forum of my mod you see that you every time don't give me an answer of any question and you don't understand me very well
and golan understand me from the begining and try to help me but you not
from five month ago i prepare and manage my mod with myself and when i add a reply i do a deep search about my problem before i add it plz be more effective with modding forum for helping people who want to understand the games modding
thx

You're quite an idiot, actually. If you are not able to understand (correct!) suggestions and hints from others, it might be better if you just stopped asking...

revorapresident.jpg
My Political Compass

Sieben Elefanten hatte Herr Dschin
Und da war dann noch der achte.
Sieben waren wild und der achte war zahm
Und der achte war's, der sie bewachte.


#32 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2009 - 11:34 PM

i ignore the people who think they know every thing in the world and watch the people from a narrow view
note if you know me you may change your thoughts about me only chat or forums not a really good window to see the others
i hope if you don't like me don't answer in my forum and try to be a nice guy

Edited by KARIM, 21 January 2009 - 11:42 PM.


#33 KARIM

KARIM
  • Members
  • 34 posts

Posted 21 January 2009 - 11:38 PM

Good day to all
i make my entire mod with tibed2 and i will finish my mod soon so i will make search for another solution to fix this problem
and thx to all people who try to helping me in this
thanks again




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users