Jump to content


Photo

Problems with my site


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 BobingAbout

BobingAbout

    Serious Modder

  • Hosted
  • 1,288 posts
  • Location:Here
  • Projects:R:ROTC, Destructivality, Factorio Mods
  •  Coder

Posted 29 March 2009 - 04:49 PM

for the past few months, i often get this error when i try to load my wiki:

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@bobingabout.gamemod.net and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.


its starting to get very annoying, because i started using the web space so i can access the information anywhere, at convenience, yet, because of this error, its more inconvenient...

btw, the URL is http://bobingabout.gamemod.net/wiki/

Edited by BobingAbout, 29 March 2009 - 05:10 PM.

Posted Image
Posted Image

#2 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 29 March 2009 - 05:10 PM

This is a server wide problems that is on processs of being fixed.
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#3 BobingAbout

BobingAbout

    Serious Modder

  • Hosted
  • 1,288 posts
  • Location:Here
  • Projects:R:ROTC, Destructivality, Factorio Mods
  •  Coder

Posted 29 March 2009 - 05:12 PM

This is a server wide problems that is on processs of being fixed.

imo, it should've been fixed months ago, when the problem started, but i'm glad to hear you're looking into it
Posted Image
Posted Image

#4 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 29 March 2009 - 07:22 PM

The problem is that the server is really loaded, and we can't really afford to upgrade it.

So, if you (talking to everybody here, not you specifically) would like to see this problem fixed, feel free to hit the donation button above :p
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#5 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,998 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 30 March 2009 - 03:05 AM

And thanks to donations, we are upgrading the server in the next hours with an additional 1gb RAM module.

By the way, because of this upgrade, the server will go down in few hours... but it should return online quite quickly.
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users