Jump to content


Photo

the site isn't working


  • Please log in to reply
26 replies to this topic

#1 Githiran

Githiran

    Master strategist, if the troop numbers are right...

  • Project Team
  • 367 posts
  • Projects:RC Mod, Lone Wolf Beta Tester.
  •  Useless for anything but ideas...

Posted 29 May 2009 - 01:49 PM

sorry, but i didn't know where else to put it. i just tried the website but get a message saying it cannot be opened - are there still problems that you've announced that i haven't seen or is it just me? all other sites are working for me, just this one isn't.

thanks in advance, Githiran.

Edited by Ed Of The 3rd Kind, 30 May 2009 - 07:32 AM.

A master strategist, such as Zhuge Liang, will be remembered not for his intellect, but for his common sense.
Posted Image
Posted Image

#2 Ed Of The 3rd Kind

Ed Of The 3rd Kind

    Edward Fitzgerald

  • Hosted
  • 945 posts
  • Location:Cork, Ireland
  • Projects:Star Wars: TOTR/RJ-ROTWK/S.E.E.
  •  Modeller. Animator. Light Coding/Skinning

Posted 29 May 2009 - 02:21 PM

are you using this web address http://www.twilighto....the3rdage.net/

on firefox it's fine

Posted Image


#3 Githiran

Githiran

    Master strategist, if the troop numbers are right...

  • Project Team
  • 367 posts
  • Projects:RC Mod, Lone Wolf Beta Tester.
  •  Useless for anything but ideas...

Posted 29 May 2009 - 02:26 PM

i followed it directly from your link above, and im using internet explorer :p

ill retry, it might have been my laptop

edit: ok yeah, its the site for me - it says something like internet explorer cannot open this webpage: http://www.twilighto....the3rdage.net/. this operation will now close.

i would probably say its because i dont have firefox. ah, dont worry bout it, ill have to wait for the mod :sad: thanks anyways

Edited by Githiran, 29 May 2009 - 02:28 PM.

A master strategist, such as Zhuge Liang, will be remembered not for his intellect, but for his common sense.
Posted Image
Posted Image

#4 Ed Of The 3rd Kind

Ed Of The 3rd Kind

    Edward Fitzgerald

  • Hosted
  • 945 posts
  • Location:Cork, Ireland
  • Projects:Star Wars: TOTR/RJ-ROTWK/S.E.E.
  •  Modeller. Animator. Light Coding/Skinning

Posted 29 May 2009 - 04:34 PM

I'm not advertising firefox, but here's a link if you want to download it

Posted Image


#5 drogoth232

drogoth232

    What a shame

  • Members
  • 1,268 posts
  • Location:United States

Posted 29 May 2009 - 08:04 PM

Um is it supposed to be empty (not trying to spam).
Wait... what?

#6 Jeth Calark

Jeth Calark

    A man who used to be here

  • Project Team
  • 1,823 posts
  • Location:Texas
  •  Sithspit!

Posted 29 May 2009 - 08:26 PM

No. There is a full, functional website up. You should see green lightsaber blade dividers and a picture or two.

#7 drogoth232

drogoth232

    What a shame

  • Members
  • 1,268 posts
  • Location:United States

Posted 29 May 2009 - 08:30 PM

I am using internet explorer and I see nothing.
Wait... what?

#8 Ed Of The 3rd Kind

Ed Of The 3rd Kind

    Edward Fitzgerald

  • Hosted
  • 945 posts
  • Location:Cork, Ireland
  • Projects:Star Wars: TOTR/RJ-ROTWK/S.E.E.
  •  Modeller. Animator. Light Coding/Skinning

Posted 30 May 2009 - 07:31 AM

I don't understand, Firefox seems to be fully functional, maybe update I.E. other than that I have no other suggestions. Although firefox is probably the best to view it anyway.

Posted Image


#9 Lurtzy

Lurtzy

    Forerunner

  • Project Team
  • 1,169 posts
  • Location:DeLand, Florida, USA
  • Projects:Returning to modding

Posted 30 May 2009 - 07:33 AM

I am using Safari and it looks fine.

Trying to hold on...


#10 Ed Of The 3rd Kind

Ed Of The 3rd Kind

    Edward Fitzgerald

  • Hosted
  • 945 posts
  • Location:Cork, Ireland
  • Projects:Star Wars: TOTR/RJ-ROTWK/S.E.E.
  •  Modeller. Animator. Light Coding/Skinning

Posted 30 May 2009 - 07:40 AM

Well two out of three is good, Safari is a very advanced browser though, whereas I.E. always trailed behind so I'm not too surprised it's not working, although there is no reason for it to not work on I.E. cos it's just html like every other site, might have had something to do with the convertion from the web builder.

Posted Image


#11 Grizzlez

Grizzlez

    title available

  • Project Team
  • 667 posts
  • Location:England
  •  Coder/ini/FX writer, Skinner

Posted 30 May 2009 - 01:22 PM

I get the same error message as with Rise of Sauron website, I have firefox as well so i'll try to open with that. Must be something that is causing your sites to not function with IE.
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

Posted Image

#12 Nertea

Nertea

    ...lo sa raptor!

  • Hosted
  • 3,349 posts
  • Location:Vancouver, Canada
  • Projects:Star Villains and Space heroes, The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member
  • Division:BFME/Unity

Posted 30 May 2009 - 07:21 PM

Your site code is crazy and messy, looking at the source I'm not suprise IE dies when it tries to read it :p what program did youuse to generate?

sig.png
I really don't do requests and my Arnor Soldier is not fit for BFME. Don't ask me for either.


#13 Githiran

Githiran

    Master strategist, if the troop numbers are right...

  • Project Team
  • 367 posts
  • Projects:RC Mod, Lone Wolf Beta Tester.
  •  Useless for anything but ideas...

Posted 30 May 2009 - 08:01 PM

sorry about all this, i didnt mean to be such a bother, it just looked really interesting :p
A master strategist, such as Zhuge Liang, will be remembered not for his intellect, but for his common sense.
Posted Image
Posted Image

#14 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 30 May 2009 - 09:03 PM

well, while we're at the website, I think you took the Links page the wrong way... :p
Those are usually for links to other sites, mods, ect, not for, well, your own pages, which you've already linked.... ;)

Oh, and could you try to get it all to acctually begin at the top, so there isn't a large empty space above the banner?
And while your at it, add a google ad

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#15 Jeth Calark

Jeth Calark

    A man who used to be here

  • Project Team
  • 1,823 posts
  • Location:Texas
  •  Sithspit!

Posted 31 May 2009 - 12:49 AM

NO! No Google ad! I don't want to have to avoid or ignore yet another of those annoying and useless ads. :p

Just tried the site with IE 7, got an error message. I don't think updating it will help anything. ;)

#16 Devon

Devon

    Dark Nerd of the Sith

  • Global Moderators
  • 5,886 posts
  • Location:Colbert Nation
  • Projects:RJ RotWK, Twilight of the Republic, HDLH
  •  T3A Chamber Member
  • Division:Community
  • Job:Global Moderator
  • Donated

Posted 31 May 2009 - 03:19 AM

Google messages pay for revora, dude.

yodasig2.png
My political compass
There's a story that the grass is so green...what did I see? Where have I been?


#17 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 31 May 2009 - 03:50 AM

Google messages pay for revora, dude.

Indeed, ant it's a requirement for all hosted sites. Not that I'm demanding to have it in right away as you still are getting the website set up and all. :p Also, remember to add in the Revora bar when you get the chance. ;)

signature_group1.gif

 

16821.png


#18 Ed Of The 3rd Kind

Ed Of The 3rd Kind

    Edward Fitzgerald

  • Hosted
  • 945 posts
  • Location:Cork, Ireland
  • Projects:Star Wars: TOTR/RJ-ROTWK/S.E.E.
  •  Modeller. Animator. Light Coding/Skinning

Posted 31 May 2009 - 01:47 PM

The revora bar is in, will add in the google ad once I get home.

Posted Image


#19 m@tt

m@tt

    #######

  • Project Team
  • 4,056 posts
  • Location:England
  • Projects:The Dwarf Holds
  •  T3A Chamber Member

Posted 31 May 2009 - 02:44 PM

And if you're using AdblockPlus like myself, white-list Revora. I can cope with ads on a few of the sites I visit, thankfully done of the one's here either have sound or expand when you hover over them.
Posted Image

#20 Vithar-133

Vithar-133

    Violent Gandhi

  • Project Team
  • 1,975 posts
  • Location:The Universe
  • Projects:Existing
  •  It's not your skill, boys. It's your will. Ooh-rah!

Posted 31 May 2009 - 11:26 PM

The site works on Google chrome.

Posted ImagePosted Image
Posted ImagePosted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users