Jump to content


help


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 Guest_Guest_aragorn_*_*

Guest_Guest_aragorn_*_*
  • Guests

Posted 24 June 2009 - 10:41 AM

when i enter the shortcut of the4thage it is the same with battle for middle earth,what should i do?

#2 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 24 June 2009 - 11:07 AM

Right Click -> Then in the Target and Star in change the adress to your place of BFME installation...

Ie, mine looks like this

"D:\Games\The Battle for Middle-earth ™\lotrbfme.exe" -mod tfa.big
"D:\Games\The Battle for Middle-earth ™"

Otherwise, you may copy a shortcut you have for the unmodded game, and just throw in the bold part of the above in the Target section :p again, that is:

-mod tfa.big


Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#3 Guest_Guest_aragorn_*_*

Guest_Guest_aragorn_*_*
  • Guests

Posted 24 June 2009 - 03:26 PM

i don't understand;what is that target section and i must play the game with the shortcut of t4thage or bfme?

#4 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 24 June 2009 - 04:00 PM

Make a shortcut to your original BFME game

Then, right click that, and press the last thing, Properties, and you can see some lines you can edit, one of the is called Target
In there, at the very end, add -mod tfa.big

Edited by Lauri, 24 June 2009 - 04:01 PM.

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#5 Guest_Guest_aragorn_*_*

Guest_Guest_aragorn_*_*
  • Guests

Posted 24 June 2009 - 05:52 PM

Right Click -> Then in the Target and Star in change the adress to your place of BFME installation...

Ie, mine looks like this

"D:\Games\The Battle for Middle-earth ™\lotrbfme.exe" -mod tfa.big
"D:\Games\The Battle for Middle-earth ™"

Otherwise, you may copy a shortcut you have for the unmodded game, and just throw in the bold part of the above in the Target section :p again, that is:

-mod tfa.big








I did it that way but it isn't working...i did it exactly as you say....there is no other option

#6 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 24 June 2009 - 08:18 PM

Then I can't help you..

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#7 {IRS}Athos

{IRS}Athos

    Non Sequitur

  • Members
  • 4,008 posts
  • Location:Classified.
  • Projects:Ex-Advisor
  •  Resident Shakespearean.

Posted 25 June 2009 - 12:03 PM

You could try putting tfa.big in C:\ and changing the -mod command to -mod "C:\tfa.big"
BulletsfromaGunbanner_zps974f3ea8.png

Careful. This link is DANGEROUS. Do NOT click it. This one, however, is fine.

I had the meaning of life in my signature, but it exceeded the character limit.

#8 UltimateRanger

UltimateRanger

    Totally Crazy(and a little mad to)

  • Project Team
  • 336 posts
  • Location:England
  • Projects:Lone Wolf Beta Tester,Trying to Learn how to mod,having a monster signature
  •  Modder in Training-I wish!

Posted 31 August 2009 - 10:55 AM

Is your battle for middle earth installed to the default directory(C:\program files\EA games\Battle for middle earth tm)? Im not sure if its the same with this mod but a common problem with mods not working is that the shortcut provided by the mod does not match the players bfme directory, so if you have itt installed in a different place it might not work

I might be wrong as im not sure when it comes to this mod
Posted Image
Turn off your lights when you dont need em on!-If you wanna help, put this as an image in to your sig http://helmsdeeplast....net/GW_sig.jpg
Posted ImagePosted Image

Longest serving lonewolf beta tester( that is currently active)

#9 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 31 August 2009 - 06:42 PM

Should be the standard BFME install directory, however since I don't have it installed there, the installer might be bugged.. :p

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#10 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 24 January 2010 - 02:15 AM

so anything i could do to make this work for harad




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users