Jump to content


Photo

Navy or no Navy?


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Poll: Should there be navy?

Should there be navy?

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#1 True Lord of Chaos

True Lord of Chaos

    I have returned, mostly out of boredom.

  • Members
  • 1,654 posts
  • Location:PNW

Posted 06 September 2009 - 04:21 PM

You decide.

Hello everyone. I am back.


#2 Mig Eater

Mig Eater

    5700 vxl files & counting...

  • Undead
  • 5,829 posts
  • Location:Eindhoven
  • Projects:D-Day
  •  Teh workaholic

Posted 07 September 2009 - 07:45 PM

Don't have a navy & instead use the logic to make a light war factory etc.


Posted Image
Posted Image


#3 True Lord of Chaos

True Lord of Chaos

    I have returned, mostly out of boredom.

  • Members
  • 1,654 posts
  • Location:PNW

Posted 07 September 2009 - 08:45 PM

I was just going to make another building with the same code as the war factories.

Hello everyone. I am back.


#4 Mig Eater

Mig Eater

    5700 vxl files & counting...

  • Undead
  • 5,829 posts
  • Location:Eindhoven
  • Projects:D-Day
  •  Teh workaholic

Posted 08 September 2009 - 10:46 AM

Then you'll just have two buildings that do the same thing, you'd be able to build light stuff from the heavy etc


Posted Image
Posted Image


#5 Nighthawk

Nighthawk

    Grumble Grumble.

  • Division Leaders
  • 2,939 posts
  • Location:Edinburgh
  • Projects:The Third War, Ares, misc side projects.
  •  Strategist and Modder
  • Division:C&C Guild
  • Job:Division Leader
  • Association

Posted 08 September 2009 - 11:18 AM

You could use the Kennel trick to make light and heavy stuff only come out of their respective factories though.
Posted Image
Posted Image
Job Openings with the Guild: Division Staff, News Posters.
Job Openings with Ares: Documentation Maintainer, Active Testers.

PM if interested.

#6 True Lord of Chaos

True Lord of Chaos

    I have returned, mostly out of boredom.

  • Members
  • 1,654 posts
  • Location:PNW

Posted 08 September 2009 - 01:37 PM

Can't I just make two war factories and have the vehicles come out of their own war factory with prerequisite logic?

Hello everyone. I am back.


#7 raminator

raminator

    Humba, Humba, Humba Tätärä

  • Hosted
  • 1,600 posts
  • Location:Secret Volcanobase
  • Projects:ehmmm don´t tell you :P
  •  der Biermeister hat gesprochen

Posted 08 September 2009 - 01:50 PM

leave navy out for now but do the kennel trick...
only problem would be that you cannot build light and heavy vehicles at the same time...
Posted Image
if ^ does not work click here
I support Xeno getting well. Go Xeno!

#8 Nighthawk

Nighthawk

    Grumble Grumble.

  • Division Leaders
  • 2,939 posts
  • Location:Edinburgh
  • Projects:The Third War, Ares, misc side projects.
  •  Strategist and Modder
  • Division:C&C Guild
  • Job:Division Leader
  • Association

Posted 08 September 2009 - 02:23 PM

Prerequisites don't control what comes out of what factory. The ground units will all come out of whatever building with Factory=UnitType that is set as your Primary war factory, regardless of prerequisite. You have to do some tweaking with Owner tags to control what comes out of what factory. Look for the tutorial in the Editing forums about making a kennel.
Posted Image
Posted Image
Job Openings with the Guild: Division Staff, News Posters.
Job Openings with Ares: Documentation Maintainer, Active Testers.

PM if interested.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users