Jump to content


Photo

Huhnu Alert 3


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Huhnu

Huhnu
  • Members
  • 67 posts
  • Location:United States
  • Projects:Red Alert 3 Paradox.
  •  RA3: Unleashed fanboy

Posted 04 April 2010 - 10:05 PM

http://www.moddb.com/mods/huhnu-alert

Huhnu Alert 3 is coding overhaul mod for Red Alert 3 that revamps the protocol trees, add all Uprising Units(credits to bibber and Zocom7), add 3 faction specific epic units, a Tier 4 tech(done in the same fashion as normal RA3), adds more upgrades, add new crates, add ore fields, and tries to make units seem more valuable by making gaining veterancy levels harder, but once met more powerful.

(PS all of the above are finished[except more upgrade, needs ideas, but has be done])

CNC Forum Thread: http://forums.comman...list/39154.page

I hope to get some responses with this thread, as this seems like a very active forum =)

Posted Image


#2 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 07 April 2010 - 01:33 PM

Hey Huhnu, welcome to the C&C Guild and Revora.
Epic units sound cool. I'm especially interested in the veterancy changes. I hate it when units are meant to be treated as cannon fodder.

If you ever want to make a real website for your mod, you can request to host it with us for free.
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#3 Huhnu

Huhnu
  • Members
  • 67 posts
  • Location:United States
  • Projects:Red Alert 3 Paradox.
  •  RA3: Unleashed fanboy

Posted 07 April 2010 - 06:29 PM

I may do that last part, but after I finish up some side project I am doing with Red Alert 3, since that is why I haven't updated in a few days

These projects include expanding the already expanded Build queue from 3x4 to 3x5, which would give me a bit more space to add stuff.

Posted Image


#4 Huhnu

Huhnu
  • Members
  • 67 posts
  • Location:United States
  • Projects:Red Alert 3 Paradox.
  •  RA3: Unleashed fanboy

Posted 09 April 2010 - 06:07 AM

If I am in any violation of the rules by double posting here, I am sorry, I just have a rather important update.

One of my harder projects, I have success expanded the build queue to 3x5, which allows for 15 units, structures, or upgrades to be chosen from. Although the visuals are a tad ugly at the current moment, I am working on them and until they are fixed I'll show my development screenshot of it.

Posted Image

The Empire and Allied units in the soviet war factory are just filler to test if it works correctly. As you can see by the units showing up in the production queue, this is fully working and has already been implemented into the mod(by this I mean, I worked on it as a separate minimod so as not to crash my mod).

Any comments would be appreciated.

Edited by Huhnu, 09 April 2010 - 06:07 AM.

Posted Image


#5 Slye_Fox

Slye_Fox

    ConRed Mod Leader

  • Hosted
  • 1,357 posts
  • Location:London, UK
  • Projects:Sigma Invasion, CnC: Condition Red, Armoured Sky: Ethereal Dawn
  •  The fluffy fox of Revora.

Posted 12 April 2010 - 12:15 PM

you can have upto 22 units with a 3x4 commandbar.

#6 Huhnu

Huhnu
  • Members
  • 67 posts
  • Location:United States
  • Projects:Red Alert 3 Paradox.
  •  RA3: Unleashed fanboy

Posted 12 April 2010 - 08:59 PM

I know, I'm going to be using the commandsetupgrade instead, as that doesn't work correctly with the texture, not to mention the yellow line surrounding it. :)

Posted Image





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users