Jump to content


Photo

A Commandos BEL forum needs to have posts! C'mon!


  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1 Jeroen

Jeroen
  • Members
  • 204 posts
  • Location:Noord-Brabant
  • Projects:Commandos BEL är bara smörja.

Posted 30 May 2010 - 03:18 PM

No posts for crap games like C3 and CSF is only normal but C:BEL is the greatest game ever especially when running on the BCD engine. Right?

#2 wyel2000

wyel2000
  • Members
  • 209 posts

Posted 31 May 2010 - 01:56 AM

1.bel can playing bcd mission--(http://commandoshq.n...l?m-1262798807/)
2.bcd can playing bel mission--(http://commandoshq.n...l?m-1251259475/)
3.c2(or c3) can playing bel and bcd mission--(http://commandoshq.n...l?m-1248316833/)

Playing C3 on C2--(http://commandoshq.n...l?m-1245990151/)

Playing_C2 On C3--(http://commandoshq.n...l?m-1249873958/)

#3 herbert3000

herbert3000

    Guilty Until Proven Innocent

  • Division Admins
  • 515 posts
  • Location:Austria
  • Division:Commandos HQ
  • Job:Division Admin

Posted 31 May 2010 - 02:01 PM

What will be next? Playing C2/C3 on BEL/BCD :)

Alright, let's fill this forum.
Here's a screenshot of a new map I'm working on:
Posted Image

BTW: I'm missing a smalltalk board.

#4 Jeroen

Jeroen
  • Members
  • 204 posts
  • Location:Noord-Brabant
  • Projects:Commandos BEL är bara smörja.

Posted 31 May 2010 - 05:09 PM

Yea maybe we should have a board for posting off-topic stuff. Although a CSF forum pretty much is off-topic here... :)

To run the more advanced models of C2 and C3 on BEL/BCD would be possible?

I see that's the PC version of the flag. Does it not give trouble for others? Or is it the same reference internally with just a different picture?

#5 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 31 May 2010 - 07:50 PM

Yea maybe we should have a board for posting off-topic stuff.

http://forums.revora...php?showforum=1
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#6 herbert3000

herbert3000

    Guilty Until Proven Innocent

  • Division Admins
  • 515 posts
  • Location:Austria
  • Division:Commandos HQ
  • Job:Division Admin

Posted 31 May 2010 - 09:05 PM

To run the more advanced models of C2 and C3 on BEL/BCD would be possible?

Like vehicles and enemy soliders? Theoretically it's possible, but it will be a lot of work.

Or is it the same reference internally with just a different picture?

Damn right!


:) wtf? a battery smiley?

#7 herbert3000

herbert3000

    Guilty Until Proven Innocent

  • Division Admins
  • 515 posts
  • Location:Austria
  • Division:Commandos HQ
  • Job:Division Admin

Posted 02 June 2010 - 12:47 AM

Roman G's Mission Editing site is back online!
http://www.reocities...y/heights/4076/
This brings back memories. I really thought it's lost forever.

I've created an offline version without the ReoCities frames: :p

#8 Jeroen

Jeroen
  • Members
  • 204 posts
  • Location:Noord-Brabant
  • Projects:Commandos BEL är bara smörja.

Posted 02 June 2010 - 06:00 AM

You should have mentioned it before.... I have a complete backup since 2000. An edited version (frames) since 2002. But anyway there is (has been?) also a version of it on cdz.

#9 Guest_Guest_*

Guest_Guest_*
  • Guests

Posted 02 June 2010 - 04:29 PM

@herbert3000
Speaking of new missions: I frequently visit your site and in the backround-image I can see a menu for a map editor. Is this map editor still in development or what's its current progress status? I would really like to see some screens of it :p

#10 herbert3000

herbert3000

    Guilty Until Proven Innocent

  • Division Admins
  • 515 posts
  • Location:Austria
  • Division:Commandos HQ
  • Job:Division Admin

Posted 07 June 2010 - 06:49 PM

I'm sorry that I have to disappoint you.
The screenshot of the map editor menu is just a draft I made with photoshop.
The map editor isn't that powerful, it's only a tool that helps you to create a *.VOL file.

#11 Hleb

Hleb
  • New Members
  • 4 posts

Posted 05 August 2016 - 04:00 PM

Hello All,

 

please how you can create your own mission? and your special maps?



#12 herbert3000

herbert3000

    Guilty Until Proven Innocent

  • Division Admins
  • 515 posts
  • Location:Austria
  • Division:Commandos HQ
  • Job:Division Admin

Posted 06 August 2016 - 03:38 AM

Hello Hleb,

 

here are a couple of links to get you started on creating new missions:

http://www.reocities...y/heights/4076/

https://sites.google...?attredirects=0

commandosmodding.wikia.com

 

When you are comfortable with the mission scripting syntax you can check out the "Create a new map" tutorial from this site:

https://sites.google...osmod/tutorials






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users