Jump to content


Photo

Problem with buildplots


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 LordHaart

LordHaart
  • New Members
  • 7 posts

Posted 03 November 2010 - 08:46 AM

I try to make a map with buildplots(Rotwk) like in BFME. I make new comandsets for buildplot and all is perfect, but when i construct some building it do not take away money for construction and i can build all buildings in early game...
Sorry for my English :p

#2 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 03 November 2010 - 08:47 AM

You're trying to do something VERY complicated.

Edited by Kwen, 03 November 2010 - 08:48 AM.

                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#3 lotrfan

lotrfan

    title available

  • Project Team
  • 318 posts

Posted 07 November 2010 - 06:39 AM

In terms of restoring the mod to bfme1 style, it is a bit complicated.

In terms of getting money to subtract when you build a building, I think you just need to add a CastleMemberBehavior to each object that is built from the buildplot. That should do the trick.
Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users