Jump to content


Photo

Version 1.2 Bugs


  • This topic is locked This topic is locked
14 replies to this topic

#1 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 30 December 2010 - 01:02 AM

So while Spart and I were playing (Or rather, trying to) we found a bug. The new maps appear to not work multiplayer. We tried with Forlindon, and with a few others, and none worked.

The problem we're getting, is the Host has the map and everything works properly, but to the person joining, the game thinks that they do not have the map, and they cannot change any of their stuff, Army, Team, color...

                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#2 _Haldir_

_Haldir_

    Mapper

  • Project Team
  • 1,181 posts
  • Location:Australia
  • Projects:The Dwarf Holds, The Elven Alliance: Community Edition
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 30 December 2010 - 02:21 AM

Hmm, i've never heard of that before :p. I thought usually if one person doesn't have a map, it's uploaded to them at the start of the game. Did the vanilla maps work okay?

Posted Image Posted Image


#3 Spartan184

Spartan184

    :)

  • Project Team
  • 1,592 posts
  • Location:Moon
  • Projects:Random Modding Projects
  •  Coder, Map.ini Coder, Mapper, and Beta Tester

Posted 30 December 2010 - 02:30 AM

Yes once we switched to a vanilla map it worked. I even played with CTLN and the same thing happened with the new maps.


 

safsignature.png

 


#4 _Haldir_

_Haldir_

    Mapper

  • Project Team
  • 1,181 posts
  • Location:Australia
  • Projects:The Dwarf Holds, The Elven Alliance: Community Edition
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 30 December 2010 - 02:41 AM

Ah, just had a quick look at the map cache, it seems Rob might have accidentally placed all the maps inside the Nurn map folder. If you take all the new maps out of maps\map mp nurn, it should probably work okay.

Posted Image Posted Image


#5 Spartan184

Spartan184

    :)

  • Project Team
  • 1,592 posts
  • Location:Moon
  • Projects:Random Modding Projects
  •  Coder, Map.ini Coder, Mapper, and Beta Tester

Posted 30 December 2010 - 02:50 AM

Yea I just took a look, yea there all inside the nurn map folder.


 

safsignature.png

 


#6 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 30 December 2010 - 09:34 AM

FYI, use this topic to post bugs and suggestions. :xcahik_: I'll let this one slide though. :thumbsupsmiley:

Anyways, for the bug, is the map cache wrong? Or are all the actual map files in the wrong folder? Or is it both? I'm on my laptop currently so I can't look right now.

The maps do work in singleplayer though, correct?

signature_group1.gif

 

16821.png


#7 Spartan184

Spartan184

    :)

  • Project Team
  • 1,592 posts
  • Location:Moon
  • Projects:Random Modding Projects
  •  Coder, Map.ini Coder, Mapper, and Beta Tester

Posted 30 December 2010 - 09:51 AM

Yes they work in single player. I don't know about the map cache being wrong,but all the maps are in the nurn map folder.


 

safsignature.png

 


#8 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 30 December 2010 - 03:01 PM

FYI, use this topic to post bugs and suggestions. :xcahik_: I'll let this one slide though. :thumbsupsmiley:

Anyways, for the bug, is the map cache wrong? Or are all the actual map files in the wrong folder? Or is it both? I'm on my laptop currently so I can't look right now.

The maps do work in singleplayer though, correct?

The reason I made this topic, is because on a quick glance, that one didn't mention anything about just bugs in general.

Everything from AI bugs to desired campaign changes

just didn't quite fit the bill.

                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#9 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 30 December 2010 - 09:07 PM

Think he did another mistake, forgetting the comma :thumbsupsmiley:

Everything from AI, bugs to desired campaign changes


Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#10 Kwen

Kwen

    Vileartist

  • T3A Staff
  • 4,837 posts
  • Location:Korea I wish
  • Projects:It'sa secreeet
  •  T3A's First N00b
  • Division:BFME
  • Job:T3A Expert
  • Donated

Posted 30 December 2010 - 09:28 PM

And you misplaced the comma...

Everything from AI bugs, to desired campaign changes


                           https://www.twitch.tv/vileartist - Yes shameless self-promotion

          ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                            "Old modders never die, they just fade away" ~ Hostile


#11 _Haldir_

_Haldir_

    Mapper

  • Project Team
  • 1,181 posts
  • Location:Australia
  • Projects:The Dwarf Holds, The Elven Alliance: Community Edition
  •  T3A Team Chamber Member

Posted 31 December 2010 - 12:56 AM

Everything, from AI bugs to desired campaign changes


Comma placed to emphasise the "Everything", which highlights the fact that you can post any bug in that thread :thumbsupsmiley: AI bugs and campaign changes were just examples.

Posted Image Posted Image


#12 Ganon

Ganon

    What's this?

  • Project Team
  • 967 posts
  • Location:Ohio, United States
  • Projects:My Link Mod
  •  Code Scientist

Posted 31 December 2010 - 01:11 AM

Everything, from AI bugs to desired campaign changes


Comma placed to emphasise the "Everything", which highlights the fact that you can post any bug in that thread :xcahik_: AI bugs and campaign changes were just examples.


'Nuff said. :thumbsupsmiley:

Edited by Ganon2020, 31 December 2010 - 12:57 PM.


#13 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 31 December 2010 - 01:34 AM

And to put the dice on the board, there's really no telling what "everything" is between AI bugs and desired campaign changes..
I mean, it's easy to tell "everything" from 2 to 6, but not on this.. :thumbsupsmiley:

Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#14 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 01 January 2011 - 07:44 AM

My gosh... I clarified my post. :)

I will fix the map bug for the next version.

signature_group1.gif

 

16821.png


#15 Rob38

Rob38

    Believer of Hope

  • Hosted
  • 3,567 posts
  • Location:USA
  • Projects:Helm's Deep Last Hope
  •  One who is not afraid of new challenges

Posted 28 June 2011 - 10:45 AM

Fixed the multiplayer map problem. All new maps should be playable in multiplayer now. :good:

signature_group1.gif

 

16821.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users