Jump to content


Photo

Little Access Problem


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 Pasidon

Pasidon

    Splitting Hares

  • Network Admins
  • 8,885 posts
  • Location:Da Moon
  • Projects:YouTube
  •  Actual Celebrity
  • Division:Community
  • Job:Community Admin

Posted 24 January 2012 - 05:22 AM

I was being modest... it might be a big access problem. It took some time to get here, actually. I don't know if it's just me or it's an actual site issue, but I can't access the forum home page. Every time, in any way I try and access the forums, it begins a download of... something. Not a clue. It's just called 'download'. And I'm taken to no page. So... what's the deal?

By the way Sith, that's what I was referring too on MSN if it is actually just me.

YT_Sig.jpgoutput_Fkd6it.gifFB_Sig.jpg


#2 Litso

Litso
  • Advisors
  • 7 posts
  • Location:Netherlands
  • Division:Development Department
  • Job:Website Advisor

Posted 24 January 2012 - 09:55 AM

Hmm, visitors of my site also have this problem. So far it seems to be an issue only in Chrome, and I haven't been able to reproduce this, but several people have reported this already. Strangely, it's only on our main page as well, other pages work fine.
"If I’d asked people what they wanted, they would have said a faster horse." -- Henry Ford

#3 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,999 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 24 January 2012 - 12:56 PM

The PHP service was screwed up due to failed attempt to improve something in the server, but the problem was already fixed (otherwise you wouldn't be posting here).
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#4 Pasidon

Pasidon

    Splitting Hares

  • Network Admins
  • 8,885 posts
  • Location:Da Moon
  • Projects:YouTube
  •  Actual Celebrity
  • Division:Community
  • Job:Community Admin

Posted 24 January 2012 - 02:18 PM

No, the problem persists. I can get into the news section of Revora, and luckily Phill posted the 'Happy New Years' topic there, which allowed me to get to the news forum category which allowed me go traverse to here, but the board index still can't be accessed.

YT_Sig.jpgoutput_Fkd6it.gifFB_Sig.jpg


#5 Radspakr Wolfbane

Radspakr Wolfbane

    The John Farnham of modding

  • Members
  • 7,722 posts
  • Location:less than 5 meters from my bed
  • Projects:Comeback tour
  •  The Retired Beard

Posted 24 January 2012 - 02:51 PM

I'm still getting the problem with Chrome.
I'm currently using Firefox and it seems to work.
I should also mention problem also occurred with the t3a page.

Break dancing into the hearts of millions


#6 Pasidon

Pasidon

    Splitting Hares

  • Network Admins
  • 8,885 posts
  • Location:Da Moon
  • Projects:YouTube
  •  Actual Celebrity
  • Division:Community
  • Job:Community Admin

Posted 24 January 2012 - 02:58 PM

It's a Chrome issue? For Sam's sake... why do they have to give fuel to other browsers? But there has to be a way to fix this. This only started yesterday for me, and I just have to figure what I did differently... unless the problem wasn't from my side...

*looks at Banshee

YT_Sig.jpgoutput_Fkd6it.gifFB_Sig.jpg


#7 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,999 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 24 January 2012 - 03:04 PM

I'm using Firefox here, so I'm not having any problems. I have no idea why Chrome tries to download the php page as a file.

Have you tried to clear the cache from your Chrome?


PS: I've tested Chrome here and the forum index loaded correctly.
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#8 Pasidon

Pasidon

    Splitting Hares

  • Network Admins
  • 8,885 posts
  • Location:Da Moon
  • Projects:YouTube
  •  Actual Celebrity
  • Division:Community
  • Job:Community Admin

Posted 24 January 2012 - 03:13 PM

Yea, that was one of the first things I tried. But I guess it screws up for individuals randomly... or not randomly. But I'll do some research on the matter and see if I can get some answers.

YT_Sig.jpgoutput_Fkd6it.gifFB_Sig.jpg


#9 Pasidon

Pasidon

    Splitting Hares

  • Network Admins
  • 8,885 posts
  • Location:Da Moon
  • Projects:YouTube
  •  Actual Celebrity
  • Division:Community
  • Job:Community Admin

Posted 24 January 2012 - 06:18 PM

Erm... so I figured it out. One site said it had something to do with Java... so I updated my Java and now it works. Not sure what java has to do with anything about this, but apparently it was doing something.

YT_Sig.jpgoutput_Fkd6it.gifFB_Sig.jpg


#10 Sonic

Sonic
  • Project Team
  • 29 posts
  • Location:New Zealand

Posted 24 January 2012 - 07:17 PM

I noticed the problem with CNCNZ.com yesterday. Browser tried to download the .php file rather that load/display it. I left Banshee a message on MSN, then left for work. Returned about 8 or 9 hours later and everything was normal again. All sites I've tested (CNCNZ.com/PPM/Revora/Freedom) all 100% working in Firefox, Chrome and IE.

FP7bC.png

Sonic - Webmaster                                                Facebook | Twitter | Google+ | YouTube


#11 Banshee

Banshee

    One Vision, One Purpose!

  • Network Admins
  • 8,999 posts
  • Location:Rio De Janeiro, RJ, Brazil.
  • Projects:PPM, PPM: Final Dawn, OS SHP Builder, OS Palette Editor, OS W3D Viewer, VXLSE III, etc...
  •  Retired Network Leader
  • Division:Revora
  • Job:Maintenance Admin

Posted 24 January 2012 - 07:37 PM

Are you sure that you've left a message to me? I haven't got anything from you on MSN in this month.
Project Perfect Mod

Command & Conquer Mods, Mods Support, Public Researchs, Map Archives, Tutorials, Tools, A Friendly Community and much more. Check it out now!

Posted Image

#12 Bart

Bart

  • Network Admins
  • 8,524 posts
  • Location:The Netherlands
  • Division:Revora
  • Job:Network Leader

Posted 24 January 2012 - 08:19 PM

Although I find it strange that such a "download" would be cached, Chrome is known for rigorous caching, and a problem such as this normally occurs for everyone, every time. Therefore, caching is also my guess.
bartvh | Join me, make your signature small!
Einstein: "We can’t solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

#13 Pasidon

Pasidon

    Splitting Hares

  • Network Admins
  • 8,885 posts
  • Location:Da Moon
  • Projects:YouTube
  •  Actual Celebrity
  • Division:Community
  • Job:Community Admin

Posted 24 January 2012 - 09:30 PM

It's a weird download. I tried to upload it just incase it was relevant to anything, but when I go to browse for it, it didn't exist. And it couldn't be opened by anything... so I dunno what the download is about.

YT_Sig.jpgoutput_Fkd6it.gifFB_Sig.jpg


#14 Speeder

Speeder

    #ControlMOre

  • Hosted
  • 8,881 posts
  • Location:Czech Republic
  • Projects:Mental Omega
  •  Mental Omega Creator

Posted 25 January 2012 - 02:55 AM

I had this issue when I wanted to go directly to MO forums and PPM forums but when I cleared cache (Chrome) everything was fixed.

mainbanner.jpg
bt_left.pngbt_fb.pngbt_yt.pngbt_tw.pngbt_md.pngbt_right.png
115776.png


#15 Radspakr Wolfbane

Radspakr Wolfbane

    The John Farnham of modding

  • Members
  • 7,722 posts
  • Location:less than 5 meters from my bed
  • Projects:Comeback tour
  •  The Retired Beard

Posted 25 January 2012 - 04:26 AM

I did the same and it's fixed now.

Break dancing into the hearts of millions


#16 Beowulf

Beowulf

    Anime Girl

  • Advisors
  • 7,217 posts
  • Projects:Red Alert X, YR: TG Redux, AR

Posted 26 January 2012 - 08:16 PM

A Skype friend of mine had the same issue with Chrome, but I had him wipe his cache with CCleaner and all was gewd.

NZ.org | BBPCG
Discord: The Astronomer#1314
Steam





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users