Jump to content


Photo

new to cnc and modding on cnc


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ulltrex

ulltrex
  • New Members
  • 2 posts

Posted 08 July 2013 - 07:08 AM

oki fallowed every instruction when i downloaded and unpacked the rar file and when i go to launch the installer i get a message saying basically that my comp can not run the game i have made sure ever bit of hardware/software on my comp is working at 100% im running a custom built comp

 

spec of computer 

12g ram

EVGA NVIDIA GeForce 512-P3-1300-LR Video Card, 512 MB DDR3, 4.8 GBPS

1 terabyte hard drive 

​amd Athlon 64 dual core processor 4200+

windows xp svp2 



#2 predator_bg

predator_bg

    The predator

  • Project Team
  • 2,417 posts
  • Location:Bulgaria
  • Projects:Contra

Posted 08 July 2013 - 10:00 AM

Have you installed Zero Hour 1.04 patch?



#3 ulltrex

ulltrex
  • New Members
  • 2 posts

Posted 08 July 2013 - 11:25 AM

yes i bought command & conquer the first decade i even uninstalled it and re installed it just to make sure no file was corrupted i have the latest of patch's for cnc generals and generals zero hour  



#4 predator_bg

predator_bg

    The predator

  • Project Team
  • 2,417 posts
  • Location:Bulgaria
  • Projects:Contra

Posted 10 July 2013 - 10:39 AM

I have no idea. Usually, this error comes out when there is an installation problem, but you say that you installed it correctly. I don't know. Try to find solutions in Google.



#5 Casojin

Casojin

    Democracy not Dictatorship

  • Project Team
  • 2,121 posts
  • Location:Thailand
  •  Thinker

Posted 19 July 2013 - 02:54 AM

Post your error screenshot would help a great deal.


Edited by Casojin, 19 July 2013 - 02:54 AM.

CASOJIN

Posted Image




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users