Jump to content


Photo

C2 missions in C1BCD


  • Please log in to reply
96 replies to this topic

#1 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 02 August 2013 - 06:48 PM

Commandos 1 Men of Duty v1.3

Installer:
http://www.mediafire.../cmod_setup.exe

Archive for manual installation:
http://www.mediafire...m/cmod_v1_3.rar

This is list of missions and passwords (easy - hard).

  • Tutorial 1
  • Tutorial 2 - 8K2IX - WNNOV
  • Mission 1 - 9R291 - 3LRVL
  • Mission 2 - 44G9J - EUJZR
  • Mission 2 interior - 4K4AO - 68EKF
  • Mission 3 - VND2R - HK1YJ
  • Bonus 3 - BUK2L - XGBNS
  • Mission 4 - LL42X - YRGOV
  • Mission 5 - L8RIS - RIHOK
  • Bonus 5 - JHCW3 - KD9PU
  • Mission 6 - P5ABT - GYXUY
  • Bonus 6 - PWMBN - DBAUZ
  • Mission 7 - A29H9 - LVT3S
  • Bonus 7 - 2PPF5 - YHSUY
  • Mission 8 - 6YOTI - T5YU4
  • Mission 9 - 57WW3 - QM2P4
  • Bonus 9 - MVOWT - LO27B
  • Mission 10 - FTFKE - CC7NB
  • Bonus 10 - FZJKH - SAZYJ

Colors: Green - done, Orange - not, Aqua - check required.

See also: http://dialogdima.na...d/comm1mod.html


Edited by dialog, 03 October 2017 - 05:58 PM.


#2 Salvadorc17

Salvadorc17

    title available

  • Members
  • 475 posts
  • Location:Colombia
  • Projects:https://github.com/salvadorc17/CommandosMaker

Posted 02 August 2013 - 07:25 PM

Very good progress dialog, can you add some screenshoots to give this topic more life... Keep it up!!!



#3 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 04 August 2013 - 07:35 AM

OK. But also need wishing to develop MIS files.



#4 Salvadorc17

Salvadorc17

    title available

  • Members
  • 475 posts
  • Location:Colombia
  • Projects:https://github.com/salvadorc17/CommandosMaker

Posted 05 August 2013 - 12:30 AM

Very good, ask for help if you need it...



#5 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 05 August 2013 - 12:01 PM

Yes, in positioning of enemies and objects.

#6 wyel2000

wyel2000
  • Members
  • 207 posts

Posted 06 August 2013 - 11:22 AM

good job!  :thumbsupcool:



#7 Salvadorc17

Salvadorc17

    title available

  • Members
  • 475 posts
  • Location:Colombia
  • Projects:https://github.com/salvadorc17/CommandosMaker

Posted 08 August 2013 - 08:01 PM

You have played c2 missions, becuase i dont know some exactly enemies and his positions.



#8 wyel2000

wyel2000
  • Members
  • 207 posts

Posted 09 August 2013 - 05:41 AM

c1sectoc2 the position *-1 (.ANGULO -180)

 

but the c2sectoc1sec not .ANGULO -180.  why?

if format is regular. transform the mis is easy.

 

my some code

http://forums.revora...attach_id=32391



#9 wyel2000

wyel2000
  • Members
  • 207 posts

Posted 10 August 2013 - 12:30 AM

.MISSION [ 
  .MUSICA FASES.WAV
  .GRAFICOFINMISION FIN00.BMP
  .DATOSFICHEROSMISION [ 
 
add the code on mis files.


#10 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 10 August 2013 - 10:56 AM

wyel2000, it's good!

However, not all features can be realised in C1. I think, will have to make some changes in missions (modify objectives, add garrisons).



#11 Salvadorc17

Salvadorc17

    title available

  • Members
  • 475 posts
  • Location:Colombia
  • Projects:https://github.com/salvadorc17/CommandosMaker

Posted 14 August 2013 - 12:23 AM

Mission sectors are working well i think, i have tested some of them, very fun the bonus mission 9, by now i can only help you with test and some suggestion, because im spending time on another things... What features you say can not be realised???



#12 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 15 August 2013 - 11:15 AM

What features you say can not be realised???


Primarily - map rotating. It's mean, that enemies should not be made in invisible areas.



#13 xelono

xelono
  • Members
  • 46 posts
  • Location:Santiago, Chile
  • Projects:Commandos: Sniper Elite (BCD mod)
  •  http://xelonostudios.wixsite.com/commandosmods

Posted 15 August 2013 - 05:28 PM

:w00t: woooooow  :thumbsupsmiley: 



#14 xelono

xelono
  • Members
  • 46 posts
  • Location:Santiago, Chile
  • Projects:Commandos: Sniper Elite (BCD mod)
  •  http://xelonostudios.wixsite.com/commandosmods

Posted 16 August 2013 - 07:28 PM

for when the missions of C3 in C1BCD?? :D



#15 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 17 August 2013 - 04:18 PM

for when the missions of C3 in C1BCD?? :D

Maybe :)



#16 Salvadorc17

Salvadorc17

    title available

  • Members
  • 475 posts
  • Location:Colombia
  • Projects:https://github.com/salvadorc17/CommandosMaker

Posted 17 August 2013 - 07:54 PM

Some of the missions have animales, how you will do to add them to c1, if can you make it will be wonderfull...



#17 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 19 August 2013 - 08:30 AM

It is probably possible, but very hard. Requires arrays of images of walrus, penguin, etc...

#18 xelono

xelono
  • Members
  • 46 posts
  • Location:Santiago, Chile
  • Projects:Commandos: Sniper Elite (BCD mod)
  •  http://xelonostudios.wixsite.com/commandosmods

Posted 20 August 2013 - 03:08 AM

all this is wonderful!! +100.000.000.000 Cookie_icon.png :)



#19 Salvadorc17

Salvadorc17

    title available

  • Members
  • 475 posts
  • Location:Colombia
  • Projects:https://github.com/salvadorc17/CommandosMaker

Posted 22 August 2013 - 07:18 PM

Can you try to do it, becuase i no have any idea on how to extract images or use macros from c2 in cbcd.



#20 dialog

dialog
  • Members
  • 71 posts
  • Location:Russia

Posted 24 August 2013 - 08:50 AM

I can't also... :sad:

Because in C2 are 3D models, in C1 - 2D images...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users