Jump to content


Photo

Patch 105 Command Bug


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 Valheru

Valheru

    Ashen Shugar

  • Project Team
  • 765 posts
  • Location:Australia
  • Projects:patching & see

Posted 09 October 2013 - 07:36 AM

Is there any particular reason why I have to issue commands 2-3x for them to work, even while on host? I dont recall this ever happening on 103.

 

Applies to T3A and GR-going to try on 103 and see if its any different.


Edited by Valheru, 09 October 2013 - 07:55 AM.

SEE_Team_Rigger.jpg


#2 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,072 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 09 October 2013 - 10:05 AM

please fix this!

 

it is so so annoying.

You can not control your orc bats,

they stop moving, they wait and stop,

they take strange pathways leading to slower arrivings,

horses take strange moving patterns even you send them explicitly other ways and move directly into pikes,

you have to reselect multiple horse bats multiple times to be able to move them at all..

 

thats my experience with it...


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#3 Goldtouch

Goldtouch

    title available

  • Hosted
  • 449 posts

Posted 09 October 2013 - 01:39 PM

Yes I am aware of this issue and a fix will be included with 106, my apologies for this unforeseen problem...






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users