Jump to content


Photo

Enhanced W3D Importer

w3d import bfme graphics

  • Please log in to reply
43 replies to this topic

#21 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,687 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 04 February 2014 - 11:20 PM

That is just incredible. I'll be writing a news post on your work soon. Thanks again.


No fuel left for the pilgrims


#22 Elric

Elric

    Designer

  • Hosted
  • 2,857 posts
  • Projects:Middle-Earth Expanded
  •  Coder
  • Donated

Posted 04 February 2014 - 11:25 PM

Interesting! I will have to check this out! :)



#23 Elric

Elric

    Designer

  • Hosted
  • 2,857 posts
  • Projects:Middle-Earth Expanded
  •  Coder
  • Donated

Posted 04 February 2014 - 11:39 PM

UPDATE: I checked it out and it didnt work completely in RenX. Only some of the autobind feature seemed to work (namely the hands + sword) or does this feature only work in 3ds max? if thats the case then screw RenX and ill go looking for the recommended version of max. :p



#24 NDC

NDC
  • Members
  • 227 posts
  • Location:Misty Albion

Posted 04 February 2014 - 11:47 PM

Mathijs, thanks!
Elric, I have only tried it on Max, but if you say that it doesn't work on RenX, then it doesn't!

Edited by NDC, 04 February 2014 - 11:54 PM.


#25 Elric

Elric

    Designer

  • Hosted
  • 2,857 posts
  • Projects:Middle-Earth Expanded
  •  Coder
  • Donated

Posted 05 February 2014 - 01:15 AM

Alright thanks! :p What version of max do you use? 



#26 NDC

NDC
  • Members
  • 227 posts
  • Location:Misty Albion

Posted 05 February 2014 - 02:10 AM

It's 3ds Max 8. Good luck!

#27 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,687 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 05 February 2014 - 09:58 PM

It works so well. I'll be putting your latest one up on the3rdage.net and link to it in the coming news post.


No fuel left for the pilgrims


#28 NDC

NDC
  • Members
  • 227 posts
  • Location:Misty Albion

Posted 05 February 2014 - 10:43 PM

Thank you for the feedback, Mathijs!
I hope the script will be useful for the community!
Meanwhile I may have a look at the animations, but it may take more than quite a while!

#29 Abdil

Abdil
  • Members
  • 12 posts

Posted 15 November 2014 - 01:42 PM

Works great except for the auto bind on my 3ds Max 2011 (64-bit) version.


Edited by Abdil, 16 November 2014 - 03:32 PM.


#30 Valheru

Valheru

    Ashen Shugar

  • Project Team
  • 765 posts
  • Location:Australia
  • Projects:patching & see

Posted 06 December 2014 - 07:39 AM

Has anyone seen this error before?

 

-Runtime error - array index must be +ve number, got:0

 

This happens on all 3ds versions, 7, 8, even 2015. It seems to only happen when importing models from bfme1 mods. 

 

The box surrounding the error refers to Maxscript w3dimporter.ms 

 

The error can be closed but usually what follows is that half the model is missing


SEE_Team_Rigger.jpg


#31 MattTheLegoman

MattTheLegoman

    LEGO Knight of Minas Ithil

  • T3A Staff
  • 3,632 posts
  • Location:Tomorrow, when the War began
  • Projects:Mapping this Middle-earth
  •  Mapper
  • Division:BFME
  • Job:T3A Staff

Posted 06 December 2014 - 12:37 PM

This is the same issue that Mathijs was experiencing with this model:
http://forums.revora...view=getnewpost

Unfortunately it wasn't solved. :I

Remember that all worlds draw to an end and that noble death is a treasure which no one is too poor to buy. - C.S. Lewis

There will come a time when you believe everything is finished. That will be the beginning. - Louis L'Amour

What will matter then will be people. If relationships will matter most then, shouldn't they matter most now? - Max Lucado


#32 Valheru

Valheru

    Ashen Shugar

  • Project Team
  • 765 posts
  • Location:Australia
  • Projects:patching & see

Posted 06 December 2014 - 01:25 PM

Right, ta, Ill stop banging my head against the wall


SEE_Team_Rigger.jpg


#33 Lenwë

Lenwë

    title available

  • Project Team
  • 260 posts
  • Projects:An Unexpected Mod
  •  Nothing... Really

Posted 03 January 2015 - 08:12 PM

I get this error when importing skins:

 

--Type error: Call needs function or class, got: undefined

 

Has anybody ever seen this or at least understand what it's trying to tell me?



#34 NDC

NDC
  • Members
  • 227 posts
  • Location:Misty Albion

Posted 15 March 2015 - 01:39 AM

I get this error when importing skins:

 

--Type error: Call needs function or class, got: undefined

 

Has anybody ever seen this or at least understand what it's trying to tell me?

Oh yes, I've seen that chap before!
It just happens to crop up while some random models are imported - which one have you got it with?



#35 Lenwë

Lenwë

    title available

  • Project Team
  • 260 posts
  • Projects:An Unexpected Mod
  •  Nothing... Really

Posted 16 March 2015 - 08:41 PM

Oh I sorted it out now, it's just I had been trying to set it up with Renx instead of gmax. All models used to give me that error though.



#36 NDC

NDC
  • Members
  • 227 posts
  • Location:Misty Albion

Posted 21 March 2015 - 01:52 AM

Ah, I see!
Do let me know if something crops up - I'll try to look into it!



#37 Nazgûl

Nazgûl

    S.E.E. Team Leader

  • Hosted
  • 10,561 posts
  • Location:Sweden
  • Projects:BFME2 - Nazgûl's Special Extended Edition
  •  Veteran

Posted 05 May 2015 - 03:58 PM

Quite fabulous news for the modding community indeed. Great work NDC =)

Just out of curiosity... the importer "only" works with umanoid infantry units right, not monsters like trolls, dragons and mumakil? 


// C}{riZpc_punch.gif
"Do not come between the Nazgûl and his mod!"
SEE_Banner_2008.jpg
SEE-Team_Leader.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I S.E.E. YOU! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
----------------------------------------------------------------------------------------------------


#38 Rider of Rohan

Rider of Rohan

    The Lazy Modder

  • Division Leaders
  • 1,554 posts
  • Location:The Caribbean
  • Projects:Age of the Ring and the HD Editions
  •  Mathijs' Bug fix expert
  • Division:BFME
  • Job:T3A Leader

Posted 05 May 2015 - 04:23 PM

It works with most of the bfme w3d files. You can import almost anything with binding if applicable however secondary rigging is not processed, but it most cases can easily be fixed.


99dxc486ltde132zg.jpgh5je9noaofg3o26zg.jpg

No parent should have to bury their child - King Theoden


#39 Lauri

Lauri

    Let us remember foREVer

  • Hosted
  • 10,419 posts
  • Location:Norway
  • Projects:'The 4th Age' and 'Shadow and Flame'
  •  The very worst T3A Team Chamber Member

Posted 05 May 2015 - 08:28 PM

Quite fabulous news for the modding community indeed. Great work NDC =)

Just out of curiosity... the importer "only" works with umanoid infantry units right, not monsters like trolls, dragons and mumakil? 

Uhm, I know the H in "Humanoid" is silent, but come on.. You still write it :p Seriously though, there's no difference between humanoid units and the rest of them, so there's no reason it shouldn't work on all.


Shadow and Flame BETA 0.6 RELEASED - Link


#40 Nazgûl

Nazgûl

    S.E.E. Team Leader

  • Hosted
  • 10,561 posts
  • Location:Sweden
  • Projects:BFME2 - Nazgûl's Special Extended Edition
  •  Veteran

Posted 07 May 2015 - 03:29 PM

Hehe yeah, my darn keyboard isn't always obeying me...  :themenace: Well that sounds good. Someone said "infantry" units, so I was just curious if there was some limitation =)


// C}{riZpc_punch.gif
"Do not come between the Nazgûl and his mod!"
SEE_Banner_2008.jpg
SEE-Team_Leader.jpg
----------------------------------------------------------------------------------------------------
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I S.E.E. YOU! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
----------------------------------------------------------------------------------------------------





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users