Jump to content


Photo

Login timed out BFME 2


Best Answer Joey19920, 21 April 2014 - 05:04 AM

well it turns out my norton was removing the mod exe so i had it restore the file and started it up and it worked also sorry for not responding sooner

Go to the full post


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Joey19920

Joey19920
  • Members
  • 6 posts

Posted 17 April 2014 - 09:20 AM

Everytime i try to login all it says is login timed out is there anyway to fix this issue?



#2 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,071 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 17 April 2014 - 09:34 AM

Did you try http://forums.revora...rwarding-guide/ ?


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#3 Joey19920

Joey19920
  • Members
  • 6 posts

Posted 17 April 2014 - 09:43 AM

yes i have tried that and still timed out



#4 ICT

ICT

    -

  • Veterans
  • 3,071 posts
  •  -- MOC --
  • Division:BFME
  • Job:Online Admin

Posted 17 April 2014 - 10:01 AM

Did you try another nickname?


"To know what question we may reasonably propose is in itself a strong evidence of sagacity or intelligence. For if a question be in itself incongruous and begs for uncalled-for answers, it holds, sometimes, besides embarrassing the proposer, the disadvantage to seduce the unguarded listener into giving absurd answers, and we are presented with the ridiculous spectacle of one (as the ancients said) milking the he-goat, and the other holding a sieve beneath."


#5 Joey19920

Joey19920
  • Members
  • 6 posts

Posted 17 April 2014 - 10:14 AM

yes i have tried a few different ones incase that was the issue



#6 Joey19920

Joey19920
  • Members
  • 6 posts

Posted 18 April 2014 - 08:04 AM

anyone have any suggestions because i really want to be able to play online



#7 Joey19920

Joey19920
  • Members
  • 6 posts

Posted 18 April 2014 - 10:30 AM

nevermind i fixed the problem



#8 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,622 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 18 April 2014 - 10:41 AM

How did you fix it?



#9 KracKOW

KracKOW
  • New Members
  • 4 posts

Posted 19 April 2014 - 04:50 AM

nevermind i fixed the problem

Please tell me I can't play anymore because of this problem!



#10 Joey19920

Joey19920
  • Members
  • 6 posts

Posted 21 April 2014 - 05:04 AM   Best Answer

well it turns out my norton was removing the mod exe so i had it restore the file and started it up and it worked also sorry for not responding sooner



#11 Ellie

Ellie
  • New Members
  • 1 posts

Posted 21 April 2014 - 11:58 PM

Hi, I am receiving this type of error as well. I have done all that was suggested above (editing options.ini, port forwarding, and changing nicknames), and none of those have worked. I don't have Norton, but I do have AVG, so I was wondering how you fixed your problem so I can try that, and if anyone else has any suggestions. Thanks!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users