Jump to content


Photo

[Zero Hour] Unable to connect to other players

zero hour

Best Answer Encore^, 20 July 2014 - 10:36 PM

After so many tries, it worked for me  :)

I found that its because not all players have the setting correct maybe, or the server is working sometimes and sometimes not, anyway, I was able to play 3 times now, here are my setting, it may help:

 

UGElaDe.jpg

 

UqGljep.jpg

 

clGKhEf.jpg

 

Not sure if all these setting are needed though.

Go to the full post


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Encore^

Encore^
  • Members
  • 18 posts

Posted 20 July 2014 - 09:14 PM

I know you guys are are working hard on fixing this but people are losing hope on this, I tired all possible solutions like open port, options read only , removing IP, run as admin etc.. , and then what? everybody in the lobby say that it didn't work including me, never, I keep getting these errors like this.

 

o0ZSm0e.png

 

y17sPOL.png

 

Windows 8 64Bit

First Decade

GT 6.3

C&C:Online 2.0.3

 

Thank you

 

 

 

 

Attached Files



#2 xezon

xezon

    GenTool Developer

  • Project Team
  • 758 posts

Posted 20 July 2014 - 09:54 PM

I think we have to wait till the developer is back. There is not much you can do right now.


Gain access to CNC Online servers by using GenTool for Generals and Zero Hour.

http://www.gentool.net/

 

"GenTool provides enhanced game controls and optimizations to maximize your online gaming experience. Additionally it comes with three anti cheat solutions for Generals and Zero Hour. The program is easy to install and is fully functional with C&C Generals 1.8, C&C Generals Zero Hour 1.04, Generals Deluxe Edition, The First Decade and The Ultimate Collection."


#3 Encore^

Encore^
  • Members
  • 18 posts

Posted 20 July 2014 - 10:36 PM   Best Answer

After so many tries, it worked for me  :)

I found that its because not all players have the setting correct maybe, or the server is working sometimes and sometimes not, anyway, I was able to play 3 times now, here are my setting, it may help:

 

UGElaDe.jpg

 

UqGljep.jpg

 

clGKhEf.jpg

 

Not sure if all these setting are needed though.


Edited by Elancore, 20 July 2014 - 10:37 PM.


#4 Mathijs

Mathijs

    Post-modern Shaman

  • Network Leaders
  • 13,688 posts
  • Projects:Age of the Ring
  • Division:Revora
  • Job:Leader

Posted 20 July 2014 - 10:40 PM

This post is going in the Common Issues & Solutions thread.

 

Thanks!


No fuel left for the pilgrims


#5 foen

foen
  • Banned
  • 8 posts

Posted 23 July 2014 - 10:14 PM

only working for 1vs1 







0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users